Yalancı çoban meselesine döndü bu olay. O kadar trolliyor ki gerçek bir şey söylese troll diyecek hale geldikAçıkçası ben de trollemiş diye düşünüyorum. Adama özel bir kılıç ver. Mihawk ile düello yaptır ve nasıl dövüştüreceğini bilme.
Bana göre gücünde kılıçtan fazlasının olduğu kesin bununla birlikte kılıçla çok iyi dövüştüğü de kesin. Oda sadece Shanks'ı öldürsem mi yoksa gücünü göstersem mi diye kararsız : )) Bu sebeple Shanks full gizem.
SBS'ye öyle yaklaşıyorum şahsen. Shanks için söylediği olumlu şeyler hariç : PYalancı çoban meselesine döndü bu olay. O kadar trolliyor ki gerçek bir şey söylese troll diyecek hale geldik
Bu doğru mu? Kamu spotu işte.Brook ve Luffy gibi tayfada kim süt içerse içsin dişi çıkarmış.
Ben ne zaman yanlış bir şey söyledim?? Bu doğru mu?
Güzel haber verdin.Ben ne zaman yanlış bir şey söyledim?
Nerede ?Meyve üstünlüklerinde Mochi Mochi, Gomu Gomu'nun bir üst versiyonu olarak gösterilmiş.
Kulislerden gelen haberlere göre Luffy süt içerek ciğerinde toplamış. Bir sıkıntı olduğu zaman ciğerinden alıyormuş.Güzel haber verdin.
Süt içti dişi geri geldi. Bütün yorgunluğu hasarı gitmiştir hüloğğ..
Ben yanlış okudum sanırım. Wikia'ya bakıyordum da aşağıda yazıyormuş o şurada bak. Ben yukarıda gördüm sanıyordum. Demin fark ettim.Nerede ?