Niye ya, iyi karakter.Aşılmazlık anlamında demek istedim Yoksa Magellan evlat olsa sevilmez
Niye ya, iyi karakter.Aşılmazlık anlamında demek istedim Yoksa Magellan evlat olsa sevilmez
Tipi falan itici birazNiye ya, iyi karakter.
Ben Sadi haricinde Impel Down'daki çoğu karakteri sevmiştim. Çoğu değişikti oradaki tiplerin. Magellan da öyle, tuhaf bir tip. :STipi falan itici biraz
At hırsızı kılıklıydı hepsiBen Sadi haricinde Impel Down'daki çoğu karakteri sevmiştim. Çoğu değişikti oradaki tiplerin. Magellan da öyle, tuhaf bir tip. :S
Ciddi değildim zaten yazdıklarımda şaka yapıyordum kuroashi no sanji’ye.G4 açarsın sıkıntı yokta vuramazsan sıkıntı büyük.
King, Queen, Jack, Marco, Vista, Jozu, Kata, Smoothie, Kraker, Snack, Pero, Shiryuu, Pizarro, X, S. Juan, Beckmann, Roo, Yasoppp.Şaka yapıyorsan hiç komik değil
3 yonkou denizcileri dövmeye gitse kaptanlarını kullanmazlar
Kairoseki kelepçe taklıldığında magmalı eli normale dönüşebilir, dönüşmezse yanmaz.Sormak istediğim soru şu örneğin akainu bir eli magmayken diğer eli normalken normal eline kairoseki kelepçesi takılırsa magmalı eli yanar mı ?
G4 Luffy daha güçlü.Bu nightmare luffy mi daha guclu yoksa g4 luffy mi ? Oz'un yumrugunu normal bir sekilde durduruyordu da dusundum acaba o hali daha mi guclu ?
Diyemeyiz.
Bu sayfaya bakarak Katakuri'de Kral Hakisi var diyebilir miyiz?
Üyelerin ne kadar güçlü olduğu önemli.Bir korsan tayfasında sayı mı daha önemli yoksa üyelerin ne kadar güçlü olduğu mu ?
Kizaru, Kuma, Lucci, Doflamingo, Katakuri, Jinbei.luffy'nin g2 hızını yakalayabilen karakterleri hatırlıyor musun ?
Hangi sahneleri soruyosun pek emin değilim o yüzden farklı sahnelere göre cevap vereyim:Smoker-san bir sey soracagim bu craker vs luffy de luffy g4 ile saldirirken askerleri eziyor geciyor yada askerlere salsirirken neden craker oylece duruyor ? Kılıcıyla bir yandan o da saldirmiyor.