Pek ihtimal vermiyorum.Sağ kolların çizimlerine ayrı bir özeniyor Oda.Ayrıca sağ kolu hemen göstermezdi.King-Queen-Jack muhabbeti de var hem.Jackin sağ kol çıkma ihtimalı yüksek bence.
Pek ihtimal vermiyorum.Sağ kolların çizimlerine ayrı bir özeniyor Oda.Ayrıca sağ kolu hemen göstermezdi.King-Queen-Jack muhabbeti de var hem.Jackin sağ kol çıkma ihtimalı yüksek bence.
Neresinde yazıyor ki.Oda'nın notlarında Kaido, King, Queen ve Jack geçiyor. İskambil kağıtlarından gidersek King sağ kol olmalı.
Şu not.
Kim soracak diye bekliyordum Sağ üstte yazıyor. Ben de bulamamıştım ilk gördüğümde.Neresinde yazıyor ki.
Kaido'nun altında King var ayrı olarak. Ayrı bir lakap değil ki. Jack gibi bir isim.Kral lakabı olması niye en güçlü olduğunu göstersin ki. Avalo Pizarro'nun lakabı ''Yozlaşmış Kral'' mesela, ama herkes Shiryu en güçlü olur diyor. Ayrıca bir kral varsa bu Kaido olması gerekir. Kaido'nun tayfası anlamında kullanmış olabilir o Kaido yazısını. Kaido kraldır, kraliçe 3. en güçlüdür, Jack'te ikinci en güçlüdür. Herşey ihtimal dahilinde. Yarım yamalak notlar üzerinden kesinlik çıkarılamaz.
O da bir şey mi be, gel şuna bak.Linlin gençken iyiymişYaşlanınca bozulmuş
Hmm
28 yaşındaki Charlotte Linlin
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/74mavs/i_drew_28_year_old_big_mom/
Nerede geçiyor hayvanlar kralı?Tamam bende o yüzden ''Kaido'nun tayfası anlamında kullanmış olabilir o Kaido yazısını.'' dedim ya işte. Kaido'nun lakabı zaten Hayvanlar Kralı değil miydi.