G3 vs 2 kılıçlı Zoro diyelim en iyisiBence ayırmak lazım. Zoro eğer üç kılıç kullanıyorsa zorlanıyor demektir bu kadar basit. Ki o övdükleri BAA'daki Hyzou sahnesinde adamı tekliyor dedikleri teknik üç kılıç stilinden biri.
G3 vs 2 kılıçlı Zoro diyelim en iyisiBence ayırmak lazım. Zoro eğer üç kılıç kullanıyorsa zorlanıyor demektir bu kadar basit. Ki o övdükleri BAA'daki Hyzou sahnesinde adamı tekliyor dedikleri teknik üç kılıç stilinden biri.
Revaç ile alakası yokki.Luffy'nin meyvesi Luffy'e dayanıklılık katmıyor diyor veya katsa bile Luffy'nin gücü olmuyormuş gibi konuşuyor meyveninLuffy 3-5 bölüm dayak yiyince dayanıklılık revaç olmuş.
Daha önce tartışırken Zoro'da dayanıklılık olunca önemsiz görenler dayanıklılıkta dayanıklılık diyorlar.
Zoro'nun bir kılıcı eksik olması demek Pica'ya pas pas olması demek.G3 vs 2 kılıçlı Zoro diyelim en iyisi
Senin yüzünden bir gün bizi daşlayarak öldüreceklerLan arkadaş sana yapma etme diyorum her defasında sonuç belli
Neyse saf fiziksel güç konusunda Zoro Luffy'ye fark atar. Dayanıklılıkta da öyle. Mangaka Dressrosa'da hemen hemen aynı saldırılar üzerinden bu konuyu alttan alttan verdi.
Önce Zoro'ya çok güçlü bir çekim uyguladı. Zoro bundan kurtulmak bir yana karşı saldırı bile yaptı.
Sonra Law'a Zoro'ya uyguladığı çekimin 10'da 1'ini uyguladı. Law, ahh uhh ıkkhh hiyağğğ diyerek yerlerde kıvranıyordu Canını zor kurtardı.
Sonra Sabo'ya uyguladı. Bu çekim de Zoro'ya uyguladığı kadar güçlü değildi. Sabo baktı bu işin sonu kötü, logia formuna geçti ve saldırıyı atlattı.
Luffy zaten etkilenmediği için onu saymıyorum.
Zoro>Sabo>Law.
Bu iş bu kadar
Aynen hepsi birbirine denk saldırılar ama Zoro'nunki en güçlüsüydüLan arkadaş sana yapma etme diyorum her defasında sonuç belli
Neyse saf fiziksel güç konusunda Zoro Luffy'ye fark atar. Dayanıklılıkta da öyle. Mangaka Dressrosa'da hemen hemen aynı saldırılar üzerinden bu konuyu alttan alttan verdi.
Önce Zoro'ya çok güçlü bir çekim uyguladı. Zoro bundan kurtulmak bir yana karşı saldırı bile yaptı.
Sonra Law'a Zoro'ya uyguladığı çekimin 10'da 1'ini uyguladı. Law, ahh uhh ıkkhh hiyağğğ diyerek yerlerde kıvranıyordu Canını zor kurtardı.
Sonra Sabo'ya uyguladı. Bu çekim de Zoro'ya uyguladığı kadar güçlü değildi. Sabo baktı bu işin sonu kötü, logia formuna geçti ve saldırıyı atlattı.
Luffy zaten etkilenmediği için onu saymıyorum.
Zoro>Sabo>Law.
Bu iş bu kadar
Sana örneklerle açıkladık durumu. Marco örneğini verdik falan. Ne bana ne @Hakili Yumruk'a cevap veremedin ama hala senin düşüncenin tersini savunanlar hatalı gibi mesajlar yazıyorsun. Fanboyluk gözünü kör etmişRevaç ile alakası yokki.Luffy'nin meyvesi Luffy'e dayanıklılık katmıyor diyor veya katsa bile Luffy'nin gücü olmuyormuş gibi konuşuyor meyvenin
Daha Luffy'nin meyvesini aşamayan saldırının 10'da 1'ini yiyen Zoro'nun hali Luffy'nin yediği saldırıda ne olur bilinmez Bence siz körsünüz Ayrıca cevabımı verecekken çakallık yapıp beni engelleyip sonrada engeli kaldırmışsın ayıp oluyor.Hakili Yumruk adlı arkadaşada cevabı verdim daha önce Doflamingo vs Luffy konusunda uzunca tartışmıştık ordan hatırlar.Sana örneklerle açıkladık durumu. Marco örneğini verdik falan. Ne bana ne @Hakili Yumruk'a cevap veremedin ama hala senin düşüncenin tersini savunanlar hatalı gibi mesajlar yazıyorsun. Fanboyluk gözünü kör etmiş
Kendisi kabul etmiş Luffy'nin gücünü bunlar kabul etmiyor Tuhaf gerçekten.Zoro'nun bir kılıcı eksik olması demek Pica'ya pas pas olması demek.