Eğleniyoruz öyle yav dur biDesene Kid+tayfası bir Luffy+Nami edemiyor. Ki Cracker de değil diğer komutan kaçırtmış seninkini. Bir de bizim tayfayı düşün.![]()

@Master of Puppets
Tüm Kuja hasta sana Luffy-sama
Eğleniyoruz öyle yav dur biDesene Kid+tayfası bir Luffy+Nami edemiyor. Ki Cracker de değil diğer komutan kaçırtmış seninkini. Bir de bizim tayfayı düşün.![]()
Pica'nın yakın dövüşte yaptığı hiç bir şey yok, Trebol bile yakın dövüşte yeteneklerini gösterirken Pica onu bile yapamadı. Tabii ki bu adamı sırf tüm beden Haki yaptı diye bir halt zannetmeyeceğim. Haki kullanan herkes tüm bedenini kaplar, önemli olan Haki seviyesi, kapladığı yerler değil.Şimdi gelelim Pica'nın neler yaptığına, görmek istiyorsan 570. bölümden açıp okumaya başlayabilirsin. O övdüğün Sanji'yi henüz armament yaparken görmüş değiliz, Pica full beden armament yapan biri. Bu bana gerekli mesajı veriyor, o mesajı alıp almamak sana kalmış bir şey.
Amirallerin saldırılardan sıyrılırlarken hiç gözlem Haki kullanmıyor olmalılar zaten doğru dedin. Hayır yani zırh tipi Haki'yi sırf Zoro bunda yetenekli diye övüp Sanji gözlem tipinde yetenekli diye bunun üstüne koymak nedir. Luffy'nin Hody'nin su mermileri arasından geçerek şov yapmasına boşuna mıydı. Rebecca o Dressrosa'da ki dövüşü nasıl kazanabildi ? Sadece gözlem Haki'si sayesinde ve Hakuba'ya tepki vermesi sebebiyle. Zaten söylenen şey ikisinin de çok önemli yetenekler olduğu, sen bunu göremiyorsan o senin sorunun, mangaka yeterince iyi anlattı.Şimdi gelelim tek başına armamentin bir şey yapamamasınaa: Savaşta WB'nin depremini durduran amiralleri hatırladın mı armamentle? Hatırladıysan sıkıntı yok![]()
Fujitora'da Zoro'nun seviyesi değil ama sen tek hamle üzerinden kıyas yapıyorsun bende Carrot üzerinden kıyas yapıyorum. Bir tarafı görüp diğer tarafı görmemezlikten gelme.Şimdi gelelim Carrot meselesine, Luffy de Çincao'dan, Monet'den hasar alıyor, Luffy'nin seviyesi mi bu adamlar? Karakter tasarımı için çizilen bir paneli sakız gibi uzat uzatabildiğin kadar. Belki kendini inandıracak biri bulabilirsin.
Vergo'yu kestiğinde.Nerde diyor?
Bunu bilmiyorun, tamamen varsayım. Sanji zırh tipi yapmadı demiyorum, hardening yapmadı diyorum. Bu bir armament tekniğidir, ve biz Sanji bunu yaparken görmedik diyorum. Gördün mü? Görüysen at da görelim. Hardening önemsiz bir teknikse Luffy'e söyleyelim de o da yapmasın, ne gerek var.Pica'nın yakın dövüşte yaptığı hiç bir şey yok, Trebol bile yakın dövüşte yeteneklerini gösterirken Pica onu bile yapamadı. Tabii ki bu adamı sırf tüm beden Haki yaptı diye bir halt zannetmeyeceğim. Haki kullanan herkes tüm bedenini kaplar, önemli olan Haki seviyesi, kapladığı yerler değil.
İnan ki çok saçma örnekler veriyorsun. Sanji zırh tipi yapmadı diyorsun, adam Vergo'nun Haki'si ile baş etmiş, Judge'nin mızrağının bıçağını Haki ile durdurmuş. Zoro gibi kılıç kullanmıyor bu adam zırhsız bir bacak ile Judge'nin mızrağını tutuyor.
![]()
Bu adam iki üç hamle ile Lastik Luffy'yi bayıltacak tekmeler atıyor, Luffy hem lastik, tekmeye yumruğa dirençli hemde Luffy'nin kendi fiziksel gücü ve dayanıklılığı var. Bu adam Zoro gibi kesme atarak bunu yapmadı, Lastiğe Haki dayadı.
Amirallerin saldırılardan sıyrılırlarken hiç gözlem Haki kullanmıyor olmalılar zaten doğru dedin. Hayır yani zırh tipi Haki'yi sırf Zoro bunda yetenekli diye övüp Sanji gözlem tipinde yetenekli diye bunun üstüne koymak nedir. Luffy'nin Hody'nin su mermileri arasından geçerek şov yapmasına boşuna mıydı. Rebecca o Dressrosa'da ki dövüşü nasıl kazanabildi ? Sadece gözlem Haki'si sayesinde ve Hakuba'ya tepki vermesi sebebiyle. Zaten söylenen şey ikisinin de çok önemli yetenekler olduğu, sen bunu göremiyorsan o senin sorunun, mangaka yeterince iyi anlattı.
Zoro'nun çok güçlü olma ihtimali yok, kesin Pica zayıf çünkü Zoro'dan tek yedi@Erkan12 öyle söyleme şimdi tek yemese belki yakın dövüşte bişeyler yapabilirdi![]()
Olmayacak böyle, Zoro ile konuşacam yendikleri ile az temasta bulunsun, insanlar yanlış anlıyorZoro'nun çok güçlü olma ihtimali yok, kesin Pica zayıf çünkü Zoro'dan tek yedi
Bana bu mantık şunu hatılatıyor :
![]()
Hahahha bu iyiydi@Erkan12 öyle söyleme şimdi tek yemese belki yakın dövüşte bişeyler yapabilirdi![]()
Sanji ne zaman korkup Luffy'ye saldırmayalım teslim olalım dedi Zoro'da ne korkuyorsun gibi bir karşılık verdi ? Buggy ile Shanks bir birini sevmiyor. Güç bazında bir rekabet değil Zoro ve Sanji gibi.İşine gelmeyince argümanı direkt yok say. Buggy ile Shanks'ın ilişkisine yaptığın gibi![]()
2 sene önce o dediğin teknik var mıydı ? Şimdi senin dediğine göre Bellamy'de Sanji'den üstün olmalı çünkü Koka yaptı.Bunu bilmiyorun, tamamen varsayım. Sanji zırh tipi yapmadı demiyorum, hardening yapmadı diyorum. Bu bir armament tekniğidir, ve biz Sanji bunu yaparken görmedik diyorum. Gördün mü? Görüysen at da görelim. Hardening önemsiz bir teknikse Luffy'e söyleyelim de o da yapmasın, ne gerek var.
Amirallerin o yaptıkları zırhın arkasında fiziksel güç kullanmadıklarını mı söylüyorsun yani... Neye göre. Ayrıca 3 Amiral Haki'leri birleştirmişler, uzaktan gelen bir deprem dalgasını durdurmuşlar. Evet 3 x Amiral Haki'si bunu yapabilir. 1 Amiral Haki'si bunu yapamaz ki 3'ü toplanarak onu durduruyor.Hala ben mantra önemsiz demişim gibi davranıyorsun, belki biraz daha zorlarsan beni de inandırabilirsin. Senin dediğin şey belli, benim verdiği cevap belli. Fiziksel güç olmadan armament önemsiz dedin, ben de hayır değil, WB'nin saldırısını durduracak kadar güçlü armament dedim. Sonra dayanak bulamayınca direkt yaa sen çok öneösiz görüyorsun mantraya getirdin.