Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddiye al. Parmağında oynatır onu Magellan. Önce Teach'e bi yara bırakmayı falan başarsın Ace bu konuyu sonra görüşelim. Gerçi tüh ya ölmüştü o gereksiz. Neyse boşver en iyisi önemi yok artık Ace'in. :)
Ne ciddiye alacam la seni, elinde kelepçe olan adamı şuraya atıp algı yaratıyorsun hemide animede geçen ama mangada olmayan karelerde ekliyorsun yaptığın lowluğa :artiz:
Yatacak yerin yok , ölsen toprak kabul etmez seni :hhh:

Ne ciddiye alacam la seni, elinde kelepçe olan adamı şuraya atıp algı yaratıyorsun hemide animede geçen ama mangada olmayan karelerde ekliyorsun yaptığın lowluğa :artiz:
Yatacak yerin yok , ölsen toprak kabul etmez seni :hhh:
Yok aga sen bu ara çabuk unutur oldun. :) Algı olsun zaten Ace gereksizini böyle böyle yoğurup ipe bağlar aşağı katlara yoyo diye atıp çeker Magellan. Doğru algı budur. ;)
Al bunu da bonus kabul et.

20 yıldır devam eden seride fiilen yenilen tek amiral, o da Aokuji Akuinu'ya yenildi. Ayrıca MF'de herkes kolu bacağı neredeyse orada bırakacak hale gelmişken Amiraller, Garp ve SenGoku terlemedi bile.

Bir hikâye oluşturmanın ve kurgulamanın bazı kuralları vardır. Şuan seride tam olarak neci olduğu bilinmeyen üç-beş karakter dışında, Amiraller ve Garp'tan daha güçlü kimse yok.

Ha ayrıca şunu da belirteyim, şuana kadar gördüğümüz karakterlerin ötesinde daha güçlü isimler de ortaya çıkmayacak.

Yani gücün sınırı; amiraller. Eğer olurda bir arc'da denizciler topyekün yok olur; işte ondan sonra çok daha güçlü karakterler görürüz.

Katakuri bana Mihawk havası verdi adam baya güçlü çıkacak.En güçlü sağ kol bile çıksa şaşırmam diyeyim.Düşününce şimdi Mom en zayıf halka görülüyor değil mi yonkolar arasında.Durum böyleyken daha güçlü bir sağ kol ile oluşumları dengelemesi mantıklı olur.Wb mesela çok güçlüydü Marco'yu 3. yada son sıraya koyarak dengelenir yine aynı şekilde. :)

Fujinin kenbunshokusu diye öve öve bitiremeyenler gördü k.hakiyi.Hani vasıfsızın gözlem hakisi çoook muazzamdı.Ondan böyle hamleler böyle laflar işittik mi ? Hayır Katakuri kadar k.hakiye sahip değil bu adam.Daha Zoro'yu yerin dibine gömerken sıçrayıp saldıracağını göremiyor.Luffynin g3 vuracağını göremiyor falan çok örneği var.Bu saatten sonra şu adamı k.haki konusunda övmeyin artık saçma gözüküyor bu argümanlar.

Katakuri bana Mihawk havası verdi adam baya güçlü çıkacak.En güçlü sağ kol bile çıksa şaşırmam diyeyim.Düşününce şimdi Mom en zayıf halka görülüyor değil mi yonkolar arasında.Durum böyleyken daha güçlü bir sağ kol ile oluşumları dengelemesi mantıklı olur.Wb mesela çok güçlüydü Marco'yu 3. yada son sıraya koyarak dengelenir yine aynı şekilde. :)

Fujinin kenbunshokusu diye öve öve bitiremeyenler gördü k.hakiyi.Hani vasıfsızın gözlem hakisi çoook muazzamdı.Ondan böyle hamleler böyle laflar işittik mi ? Hayır Katakuri kadar k.hakiye sahip değil bu adam.Daha Zoro'yu yerin dibine gömerken sıçrayıp saldıracağını göremiyor.Luffynin g3 vuracağını göremiyor falan çok örneği var.Bu saatten sonra şu adamı k.haki konusunda övmeyin artık saçma gözüküyor bu argümanlar.
Burada yanlış bulduğum bir kısım var. Katakuri'nin kenb. hakisi Fujitora'dan iyi olabilir ki bence de iyi. Ama bu Fujitora'nın kenb. hakisinin övgüye layık olmadığı anlamına gelmez. Hala bu konuda en iyi 5 arasında Fujitora.

Burada yanlış bulduğum bir kısım var. Katakuri'nin kenb. hakisi Fujitora'dan iyi olabilir ki bence de iyi. Ama bu Fujitora'nın kenb. hakisinin övgüye layık olmadığı anlamına gelmez. Hala bu konuda en iyi 5 arasında Fujitora.
İyi olabilir ona birşey demiyorum.Ancak forumda bu kadar abartılması adamın kör olduğu için duyularına odaklanmasından kaynaklanan bir yanılsama.Yıldırımı duyuyor mesela bunun k.haki ile alakası yok.Göremediği için kulaklarını geliştirmiş.Rayleigh mesela ciddi derecede öndedir bence k.haki konusunda fujiden.Fakat hiç onun kadar abartıldığını görmedim tartışmalarda.

konusunda övmeyin artık saçma gözüküyor bu argümanlar.
Övünür çünki seride ki en yi iK.hakiye sahip adam, Aisa ile beraber. Kör olmasına rağmen herşeyi canlı görecek hakiye sahip, yumuşak mizaclı bi adam sadece, amacı farklı. Fakat bunu senin gibi arkadaşlara anlatamazsın çünki Dof Fuji'yi alır diyen insana sabaha kadar konuş nafile.

İyi olabilir ona birşey demiyorum.Ancak forumda bu kadar abartılması adamın kör olduğu için duyularına odaklanmasından kaynaklanan bir yanılsama.Yıldırımı duyuyor mesela bunun k.haki ile alakası yok.Göremediği için kulaklarını geliştirmiş.Rayleigh mesela ciddi derecede öndedir bence k.haki konusunda fujiden.Fakat hiç onun kadar abartıldığını görmedim tartışmalarda.
Fujitora'nın kör olmasına rağmen bunu başarabilmesi daha fazla taktir ediliyor. Bu yüzden Rayleigh abartılmıyor bence. Anlıyorum demek istediğini ama her görmeyen kişi de bu güce sahip olabilir mi ? Adam bir de amiral olmuş. Kolay iş değil. Yoksa ben de bir sıralama yapacak olsam

1-Katakuri
2-Rayleigh
3-Fujitora

derim.

Övünür çünki seride ki en yi iK.hakiye sahip adam, Aisa ile beraber. Kör olmasına rağmen herşeyi canlı görecek hakiye sahip, yumuşak mizaclı bi adam sadece, amacı farklı. Fakat bunu senin gibi arkadaşlara anlatamazsın çünki Dof Fuji'yi alır diyen insana sabaha kadar konuş nafile.
Var mı katakuri gibi şunu şunu yapacaksın diye anlatıp olayları daha gerçekleşmeden önleyen bir sahnesi.Yada Rayleigh gibi adanın şeceresini çıkardığını gördüğümüz bir sahnesi.Bunlar ortaya konulmadan serideki en iyi k.haki diyemezsin.Görmeden hissediyor dışardan cool gözüküyor diye yalan yanlış çıkarımlarda bulunmayalım bence. :)Diğerlerinin gözleri var diye üvey evlat değiller sonuçta.O adamlar da hissediyor ama görüyor olarak algılanıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık