Dofun overheat saldırısı Ace'in ateşini yakar.Ace,Doflamingo'yu yener. Logia olduğunda kukla yapamaz. Verir ateşi verir ateşi. En son Hiken ile yerin dibine kadar gömer.
Çok yavaş bir saldırı. Bir eliyle ipi tutup diğer eliyle Dofi'yi yakarDofun overheat saldırısı Ace'in ateşini yakar.![]()
Sanjinin alevlerinden daha az etki eder.Çok yavaş bir saldırı. Bir eliyle ipi tutup diğer eliyle Dofi'yi yakar![]()
Ace'i görmemiz yeter. Tuvalete bekçi yapsan musluğa atarlanıp vanayı kapatır, müşteriler linç eder bunu. Öyle bi vasıfsız.
Teach, Jozu dururken zaten Ace kumda oynasın. Gerçi orada da Crocodan ayar yer bu.
Ace'i gömmeyi hiç sevmem ama şu yorumların iyi güldürdü gene.Dofun overheat saldırısı Ace'in ateşini yakar.![]()
İkiside(Magellan ve BB) çok güçlü adamlar fakat bence Dof etmezler. Bu mantıkla güncel Luffy bile ace kadar ezilmezdi düşmanlarına hatta galip olan taraf olarak çıkardı.Teach'in gücü bir çok kişinin gücünü anlamsız bırakabilecek bir güç. O yüzden Teach üzerinden Ace'i yargılama bence. Magellan'ın ise gücünün ne kadar tehlikeli olduğu ortada. Bir çok kişi Magellan karşısında rahat savaşamaz. Venom Modu çok tehlikeliydi. Hani bahsettiğin isimler zaten baya güçlü tipler.
Smothie bana kalırsa abartılıyor.
@Sakata Gintoki
Sen bariz nefret ediyon Ace'ten.![]()
Dofun overheat saldırısı Ace'in ateşini yakar.![]()
Ace,Magellan'a tek atar. Teach andavalın teki olduğundan Luffy'den yumruk yemiş biri. Magellan'ın buna tek atması oldukça normal.
Magellan = Sezar![]()
Adama dokunan taşlaşıyordu Luffy'nin g3 bile biraz taşlaşmıştı. Vergo filan vursa vücudu taşlaşırdı. Bu tip zehirle dövüşen adamlar hiç olmayacak rakipleri yenebilir.
Meyve kullanamıyor.
Bence Cracker Smothie'den güçlü olabilir. Ödüle bakıp kıyaslama yapıyorsun. Ama Usoop'un ödülü de Franky ve Sanji'den daha fazla.İkiside(Magellan ve BB) çok güçlü adamlar fakat bence Dof etmezler. Bu mantıkla güncel Luffy bile ace kadar ezilmezdi düşmanlarına hatta galip olan taraf olarak çıkardı.
Bunun dışında küçümsemiyorum Aceyi veya WB korsanlarını fakat Acenin Yonko sol kolu olmak için güçsüz olduğunu düşünüyorum. Jozu desen sesimi çıkartmam yoksa.Hatta belki Jozu daha güçlüdür Smothieden bir şey diyemem o fikrine.Smothieye gelecek olursak işte Crackerden güçlü olması referans yapmaya yetiyor onu.
Jozu-Smothie
Güncel Luffy
Cracker-Vista-Dofly
Magellan
Karasakal
Ace-Jimbei
![]()