WB'nin uykusunda Ace'i şamarladığını biliyoruz.( K.haki) H.hakisi zaten tayfada üsttür. B.haki'sininde üstünde biri olduğunu görmedik. Şimdi WB gibi bir örnek var.Bizim tayfa için bunu söylüyorsun farkındayım. :/ Dediğini doğru kabul edip onları işin içine katmayalım. Diğer tayfalarda her zaman kaptan-tayfa arası büyük farklar oldu. Katakuri'nin k.hakisinin Bigmom'ınkinden fazla olması sence de çok şaşırtıcı bir durum değil mi?
Not: Ayrıca ben okuduğum sayfalardan Katakuri'nin k.hakisinin Bigmom'ınkine kıyasla daha iyi olduğuna dair bir yazı göremedim açıkçası. "Partideki en belalı adam." diyor Bege. Burada Bigmom'ı işin içine katmıyor bile. Hepimiz biliyoruz ki oranın en belalısı Bigmom. Yalnız suikast planı onun üzerine olduğu için(Çerçeve düştüğünde geçici olarak Bigmom iptal ne de olsa) geriye Katakuri kalıyor.
Big Mom'ın b.hakisi, k.hakisi adamlarından zayıf bile olsa ki hala daha böyle bir veri ortada yok kime göre yorumlayacaksın.
Ha yanlışta anlaşılmasın ben Luffy tayfadaki en üst düzey b.haki, k.haki kullanıcısı olacaktır diye demiyorum. Eğer ki h.hakinin gördüğümüzden ayrı direk savaşa etki eden bir yönü çıkmazsa b.hakide zaten imkanı yok Zoro'nun önde olmasının. Çünkü asıl savaş gücünü o oluşturuyor Luffy'nin.
Diğer taraftan ne k.hakisi iyi denilen Sanji'nin Luffy'den üst düzey bir k.haki kullandığını gördük. Ne de b.hakisi uzmanı olduğu belirtilen Zoro'dan b.hakiye dair bir olay gördük. Aksine Luffy'nin b.haki ile kombine g4 tekniği var. Ayrıca her şeyin sesini duyma olayıda k.hakiye kayan bir şey.
Evet şu an için haki türlerinde Luffy önde duruyor tayfadaki her elemandan.