Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shogunu ben Mingo'dan güçlü bekliyorum ama hadi hayırlısı :)

Gerçi bunu yanlış adama söyledim :ehe:

Güldür güldür'e mi geldik ? :) Sana şunu diyim. Bundan sonraki arc Wano büyük ihtimalle. Kaido bu arcta inerse Luffy Kaido'yu teke tekte yenmeyecek. Hea 2-3 kişi dalarlar son vuruşu Luffy yapar sonra Luffy Kaido'yu yendi diye dolaşırsan orası başka tabi :ehe:
Ondan güçlü çıkmayı bırak denk bile çıkarsa yenemez sanmıyorum hemen bir arcta olmaz amiral dengi alması. :) Shogun Jack'in bir tık aşağısı yada biraz yakın çıkarsa yenme ihtimali oluşur.

Shogun>Doff,Doff>Luffy,Zoro>Shogun.

Kafadaki güç dengesini böyle arkadaşın.Luffy,Zoro karşılaşmasını size bırakiyorum.
İki Dof yazarken handikaplı ve handikapsız demek istedin sanırım.;)

Valla ben Zoro'yu ait olmayan bir başarıyı konuşmuyorum. Aksini iddia ediyorsan çıkar mesajı görelim. Onun dışında biraz önce bahsettiğin saçma sapan mod'a sen girmeye başladın şu an. Fanboy zart zurt muhabbetleri... O yüzden fazla uzatma gerek yok. Sen sağ ben selamet :byee:

Beklenti tabi kesin birşey demiyorum.
Gözümde bıraktığın intiba o. Yoksa mesajlarını inceleyip aklımda tuttuğum falan yok. Ugrasilmaz zaten bu tarz bir şeyle, işin ucunda sen varsan hele birde...

Ondan güçlü çıkmayı bırak denk bile çıkarsa yenemez sanmıyorum hemen bir arcta olmaz amiral dengi alması. :) Shogun Jack'in bir tık aşağısı yada biraz yakın çıkarsa yenme ihtimali oluşur.
Dediğim gibi yanlış kişi, yanlış zaman :flaugh: Yalnız Sanji'nin ve Zoro'nun ve ilerde olacaksa bir başkasının alacağı p-upları bir Arabasta, bir Enies Lobby ya da Skypia ile bir tutmamak gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu p-up'lar bu kişiler için seri başından beri, geçmişlerinden beri patlamayı bekleyen güçler. Mesela Goku'nun kaioken tekniği bir power up'tır değil mi ? Ama Ss moda geçtiği an o p-up'ın boyutu çok başkadır. Sanji ve Zoro'nun power up'ları Goku'nun Ss türevinden olacak diyorum ben. O yüzden farklı levellerde adamları yenmesini bekleyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık