Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wb hasta olmasa Akainu'yu alirdi evet ama arkadan saldirip topragi gocertmesi sayesinde uzun dovusten kurtuldugu birini hasta haliyle yener demek bana mantikli gelmiyor. Bu arada o halini bile yenemeyen bir Teach var. Zoro'nun WB dayanikliliginda olmasini zor goruyorum. Guc olarak rayleigh'in su anki haline yaklasirsa yeterli olur. Daha genc sonucta onunde uzun yolu olacak.
Wb dövüşün başında yaralıydı zaten Akainu adam gibi karşısına çıkıp mı dövüştü de wb arkadan saldırınca suç oluyor. Adama bütün MF saldırdı üstüne BB korsanları saldırdı.

Wb dövüşün başında yaralıydı zaten Akainu adam gibi karşısına çıkıp mı dövüştü de wb arkadan saldırınca suç oluyor. Adama bütün MF saldırdı üstüne BB korsanları saldırdı.
Wb arkadan saldırmıyor zaten arkasına geçiyor hızlıca.O konuyu çarpıtmayı çok seviyorlar.Bunlar dövüş esnasında olağan şeyler.Kısa sürede hızlanabiliyorsan rakibin kör noktasına geçip saldırabilirsin.

Law da kılıcıyla Dof'un arkasına geçip saldırıyordu ama Dof dönüp kılıcı eliyle tutarak boşa çıkarabilmişti.Kısacası o bahane değil.Wb ile akainu arasında gömlek farkı olması dolayısıyla o hamleye tepki bile veremiyor Akainu yada verene kadar çok geç kalıyor.

Wb arkadan saldırmıyor zaten arkasına geçiyor hızlıca.O konuyu çarpıtmayı çok seviyorlar.Bunlar dövüş esnasında olağan şeyler.Kısa sürede hızlanabiliyorsan rakibin kör noktasına geçip saldırabilirsin.

Law da kılıcıyla Dof'un arkasına geçip saldırıyordu ama Dof dönüp kılıcı eliyle tutarak boşa çıkarabilmişti.Kısacası o bahane değil.Wb ile akainu arasında gömlek farkı olması dolayısıyla o hamleye tepki bile veremiyor Akainu yada verene kadar çok geç kalıyor.
İkisi aynı şey değil çünkü Dof karşısında sadece Law'ın olduğunu, üstelik Room yeteneği sayesinde ışınlanabildiğini biliyor. Haliyle şaşırmıyor.

Akainu ise karşısında Marco var ve savaş ortamı, herkes her bir taraftan saldırıp hazırlıksız yakalama şansına sahip. O sebepten WB için daha avantajlı bir ortam.

WB'nin daha önce yaşadığı dezavantajları yazsak zaten bunun konuşulmaması bile gerekir, en basitinden WB'nin kalbi teklediğinde Akainu'da bedavadan 1 tane vurmuştu, ama WB gibi üstünlük sağlayamadı. Lakin o bahsettiğin pozisyonda 1 seferlikte olsa avantaj WB'de.

Gomlek farki olan insanin yuz almasi garip. Hasta bir WB'den guclu olmasi olasidir. Ayrica arkadan saldirdigi bariz. Ben buna savasta yapilmaz falan demedim zaten. Carpittigim bir nokta goremiyorum.

Gomlek farki olan insanin yuz almasi garip. Hasta bir WB'den guclu olmasi olasidir. Ayrica arkadan saldirdigi bariz. Ben buna savasta yapilmaz falan demedim zaten. Carpittigim bir nokta goremiyorum.
Nsl Akainu>hasta Wb diyorsunuz anlamıyorum 2 sene önceki Akainu Wb tarafından top edildi. Kaç kişi saldırdılar Wb'ye yüzünün yarısını yok ettide ne oldu yine yere serdi Akainu'yu. MF de Wb den güçlü tek kişi Garp'dı o da saldırmadı zaten Wb'ye. Akainu Wb'den güçlü olsaydı Wb'nin canını alan BB korsanları olmazdı.

Nsl Akainu>hasta Wb diyorsunuz anlamıyorum 2 sene önceki Akainu Wb tarafından top edildi. Kaç kişi saldırdılar Wb'ye yüzünün yarısını yok ettide ne oldu yine yere serdi Akainu'yu. MF de Wb den güçlü tek kişi Garp'dı o da saldırmadı zaten Wb'ye. Akainu Wb'den güçlü olsaydı Wb'nin canını alan BB korsanları olmazdı.
Dediklerinde haklilik payi var lakin Wb yi öldürmek Bb için gerekli idi.O yüzden yer yarılıp da Sakazuki içine düştü.

İkisi aynı şey değil çünkü Dof karşısında sadece Law'ın olduğunu, üstelik Room yeteneği sayesinde ışınlanabildiğini biliyor. Haliyle şaşırmıyor.

Akainu ise karşısında Marco var ve savaş ortamı, herkes her bir taraftan saldırıp hazırlıksız yakalama şansına sahip. O sebepten WB için daha avantajlı bir ortam.

WB'nin daha önce yaşadığı dezavantajları yazsak zaten bunun konuşulmaması bile gerekir, en basitinden WB'nin kalbi teklediğinde Akainu'da bedavadan 1 tane vurmuştu, ama WB gibi üstünlük sağlayamadı. Lakin o bahsettiğin pozisyonda 1 seferlikte olsa avantaj WB'de.
Şimdi normal şartlar altında bir dövüş olduğunu zaten kimse söylemiyor orası savaş ortamı.

Wb için daha avantajlı gibi bir durum nereden çıktı.Orası savaş ortamıyken böyle birşey olamaz.Akainu karşısında Marco varsa beyazsakalın da karşısında 100 tane adam var herkes onu hedef alıyor.Aynısını arkasına geçip vurmayı Akainu da yapabilirdi ama yapamadı yapabilse ona da mı avantajlı diyeceğiz.Hayır şartlar tamamen eşit savaş esnasında.İkisi de aynı dezavantaj ve avantajlara sahip.

Law örneğini arkasına geçen adamı farketme ve engelleme açısından söylemiştim.Law defalarca sürpriz saldırı yapıyor Doflamingo'ya.Tahmin ettiğinden değil haki ve hızla tepki veriyor Dof.Yoksa tahmin etse ne red hawk ne gamma o saldırıları yemezdi boş yere.Yüzyüze aniden yersin saldırıyı ama rakip önce arkana geçip sonra vurur Law gibi.O arada önlem alabilirsin.

Ben genel konuştum bu konuda çünkü forumun sürekli kanayan bir yarasıdır Akainuyu beyazsakala denk tutma çabaları.Soru yaparsın adım tekniği kullanır bir anda arkasına geçer vurursun bu arkadan saldırmak değil açık bulmak demektir.Wb şu arkasını dönmüşken sırtından vurayım diye harekete geçmedi.

Yüz almış eee ? Alabilir magma meyvesi.Bunların da mı gömlek farkı yok beyazsakaldan aynı gömleği mi giyiyorlar. :/ Bu adamlar nasıl yapabilmiş çok mu güçlüler ?

Analiz etmenizi tavsiye ederim bütün olarak.

Dunyanin en guclu adami olarak anilan birinin yuzunu almak onemlidir. Analiz yetenegime guvenirim. Farkli dusunuyoruz. Arkadan onden saldirmak cok fark etmemeli dedigin gibi sonucta WB'nin onu yapacak gucu varmis. Orada arkadan saldirdi derken WB'ye gommek gibi bir amacim yoktu. Ama kabul edelim ki onden gelip de Akainu'nun kafasina o tarz bir darbe gecirmesi cok zor. Hedefine kilitlenmis bir Aka'nin KHsini kullanmadigini dusunuyorum. Ama ne olursa olsun oyle bir savas ortaminda KH acik gezmelisin kaldi ki bana gore orada darbeyi yerken Akainu logia savunmasi yapmaya calisiyor ve sonrasinda da darbesini indiriyor. Dovus devam etse o haldeki bir WB'yi alirdi Akainu. Almazdi demek Aka gibi bir canavari asiri hafife almak demektir. Normal bir WB iki amiral gucu ya da ona yakindir evet -Garp - Sengoku vs Shiki'den biraz bunu cikarabiliriz-. Burada hasta. Amiraller bu kadar kucumsenmemeli.
Son soruna gelirsek Squardo kilic saplayabiliyorsa onlar da o kadar hasar almis birine bunu yapabilirler. WB'ye en buyuk hasarlari veren Aka. Zaten konustugumuz konu hasta WB. Eger ki o yasta olsa da hasta olmasaydi Aka bunlarin 5'te birini yapabilir miydi bilemiyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık