Zoro, luffy vs. yalan, tek gerçek bu adam. Eustass Kid bu alemin en kral karakteridir, kıymetini bilin.
Yanlış. Azim diye yazılır Zoro diye okunur. Azmin kelimesinin tam karşılığı Zoro'durhttp://lmgtfy.com/?q=Azim
Luffy Zorodan daha çok çalışmamıştır. Farzı misal öyle olsa dahi azim zorluklarla başa çıkma iradesidir, çok çalışmak değil.
Yanlış. Azim diye yazılır Zoro diye okunur. Azmin kelimesinin tam karşılığı Zoro'dur
Evet, Luffy kaplanlardan kaçtığı için daha iyi eğitmiştir kendini
Her gün düzenli bir şekilde geberene kadar çalışmak«kaplan ve türevlerinden kaçmak
Ormanda Pokahantes'i oynayan veletin tekiyle yetiskinlerde bile zor görülen bir kararlılıkla sistemli bir şekilde çalışan bir veleti kıyaslamam. Sistemli çalışmak daha iyi sonuç getirir.
@Raiden
Luffy'nin hayatı boyunca çalıştığı falan yok lan. Adam akıllı çalıştığı ilk zaman iki yıllık eğitim. Ondan öncesi saldım çayıra Mevlam kayıra. Hee az-çok etkisi var mıdır, vardır. Ama Zoro'nunki yanında Luffy'ye çalıştı demek Zoro'ya hakarettir Hayır Luffy'nin yaptığı çalışma ise Zoro'nun yaptığı ne ?
Ah DnS ah ne yapacağız senleYanlış. Azim diye yazılır Zoro diye okunur. Azmin kelimesinin tam karşılığı Zoro'dur
Evet, Luffy kaplanlardan kaçtığı için daha iyi eğitmiştir kendini
Her gün düzenli bir şekilde geberene kadar çalışmak«kaplan ve türevlerinden kaçmak
Ormanda Pokahantes'i oynayan veletin tekiyle yetiskinlerde bile zor görülen bir kararlılıkla sistemli bir şekilde çalışan bir veleti kıyaslamam. Sistemli çalışmak daha iyi sonuç getirir.
@Raiden
Luffy'nin hayatı boyunca çalıştığı falan yok lan. Adam akıllı çalıştığı ilk zaman iki yıllık eğitim. Ondan öncesi saldım çayıra Mevlam kayıra. Hee az-çok etkisi var mıdır, vardır. Ama Zoro'nunki yanında Luffy'ye çalıştı demek Zoro'ya hakarettir Hayır Luffy'nin yaptığı çalışma ise Zoro'nun yaptığı ne ?
Reyizin yükselişi dillere destan olacak.Zoro, luffy vs. yalan, tek gerçek bu adam. Eustass Kid bu alemin en kral karakteridir, kıymetini bilin.