Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aokiji, Oars, Pacifista?
Aokiji vs. sine sonradan Sanji salça oldu.

Oars'ta teke tek de dövüştü ?

Pasifista'da mecburen birlikte dövüşmeleri gerekti. Tayfa ölürse ölsün ben dövüşlerimi teke tek yaparım diyecek hali yoktu. Ki sadece 1 arc öncesinde tayfa için canını vermeyi göze almıştı. Üstelik sağlam da değildi. Kuma dövüşü malum.

Aokiji vs. sine sonradan Sanji salça oldu.

Oars'ta teke tek de dövüştü ?

Pasifista'da mecburen birlikte dövüşmeleri gerekti. Tayfa ölürse ölsün ben dövüşlerimi teke tek yaparım diyecek hali yoktu. Ki sadece 1 arc öncesinde tayfa için canını vermeyi göze almıştı. Üstelik sağlam da değildi. Kuma dövüşü malum.
:) Demek ki duruma göre değişir o işler.

Zoro'yu bu konuda eleştirmiyorum zaten. Lazım geldiğinde gereken yapılır. Öyle hep teke tek diye bi durumu da yok kimsenin. Yeri gelir Sanjiyle, Usoppla, Orlumbusla, Luffy ile takım olur yeri gelir tek başına ölümü göze alır bu adamlar. Yeri gelir güçsüz rakiplerine karşı hamle bile yapmazlar. Yeri gelir yener bırakır yeri gelir kendiyle beraber ölüme götürür rakibini. Korsan bu adamlar. Tutup biri "Bırakın ben tek başıma halledeceğim" derse de o zaman kaptana-tayfaya göre o adama karışılmaz veya bazı tayfada yeri gelir kendi adamını da beraber öldürürler.

Rakip kılıç ustası ise evet olabilir ama kılıç ustası olmayıp da Zoro'nun birileriyle beraber savaştığı düşmanlar da oldu. Arcın gidişatına göre, düşmana göre değişebilir bu durum. Düşmanın gücünü bağlı bu biraz da.
:) Demek ki duruma göre değişir o işler.

Zoro'yu bu konuda eleştirmiyorum zaten. Lazım geldiğinde gereken yapılır. Öyle hep teke tek diye bi durumu da yok kimsenin. Yeri gelir Sanjiyle, Usoppla, Orlumbusla, Luffy ile takım olur yeri gelir tek başına ölümü göze alır bu adamlar. Yeri gelir güçsüz rakiplerine karşı hamle bile yapmazlar. Yeri gelir yener bırakır yeri gelir kendiyle beraber ölüme götürür rakibini. Korsan bu adamlar. Tutup biri "Bırakın ben tek başıma halledeceğim" derse de o zaman kaptana-tayfaya göre o adama karışılmaz veya bazı tayfada yeri gelir kendi adamını da beraber öldürürler.
Öyle. Demek istediğim kendine rakip olarak birini seçtiyse ya da rakibi kendisini seçtiyse o iş biter. Örnek; Kuma. Kılıç ustası olmamasına ve Zoro'dan çok daha güçlü olmasına rağmen teke tek gitti ölümüne. Wano'da da rakibi tek kişi olacaktır. Her iddaaaasına varım :D Bana göre 2 vs. 1'de kişi gerçekten kendisini zorlayıp aşamaz. Zoro da Wano'da kendisini aşacağı için sağlam bir rakip gelecek karşısına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık