Akainu'nun sözleri olmasa katılabilirim sana, Oda'nın dünyasında ateş yanınca zarar görüyor, nasıl bir mantığı varsa artıkOrada sırf meyve yeteneği olduğunu sanmıyorum ben.İllaki haki de vardır.
Akainu'nun sözleri olmasa katılabilirim sana, Oda'nın dünyasında ateş yanınca zarar görüyor, nasıl bir mantığı varsa artıkOrada sırf meyve yeteneği olduğunu sanmıyorum ben.İllaki haki de vardır.
Sakazuki orada haddini bil minvalinde söylüyor bence.Akainu'nun sözleri olmasa katılabilirim sana, Oda'nın dünyasında ateş yanınca zarar görüyor, nasıl bir mantığı varsa artık
Bi teoriye gerek yok, balıkadam adasındaki prenses ne kadar antik silahsa o da o kadar antik silah. Aynı şeyi yapıyorlar sonuçtaMomonosuke'nin antik silah olduğunu düşünen, bu görüşü destekleyen teorileri var mı hiç?
Yine de yeterince elle tutulur gerekçe yok bence. Ama bazen güzel noktaları yakalayanlar oluyor. O zaman daha çok inandırırdım kendimi.Bi teoriye gerek yok, balıkadam adasındaki prenses ne kadar antik silahsa o da o kadar antik silah. Aynı şeyi yapıyorlar sonuçta
Rogerı gördüm, tanıyorum falan diyordu. Eğer göründüğü kadar küçük değilse ve antik silahsa bu mümkün.Yine de yeterince elle tutulur gerekçe yok bence. Ama bazen güzel noktaları yakalayanlar oluyor. O zaman daha çok inandırırdım kendimi.
Bana da antik silah olabileceğini düşündüren o sahne olmuştu. Ama göründüğü kadar küçük değilse kendisi ya da yanındakiler niye bunun farkında değil.Rogerı gördüm, tanıyorum falan diyordu. Eğer göründüğü kadar küçük değilse ve antik silahsa bu mümkün.
İndirir.şu an tayfa 1 amiral indirebilir mi ? 1 vs all ?
Yok ederler.şu an tayfa 1 amiral indirebilir mi ? 1 vs all ?