Bu giflerim yapildiği bir site vardi.Varsa linkini atarmisin bana ozelden veya burdan.Efsane olmuş
Bu giflerim yapildiği bir site vardi.Varsa linkini atarmisin bana ozelden veya burdan.Efsane olmuş
Şu an içinde bulunduğumuz arc ile bu olay kırılıyor işte. BM inmeyecek, yonkou algısı oturacak ve dönüm noktasına girilecek. OP'i üç bölüm olarak değerlendirebiliriz. Evrenin tanıtımı ve yonkou sahasına çıkılan yokuş ilk bölüm, bu arc ile bu kısım bitecek. Bu bölüm en uzun olan bölüm olması gerektiğinden ve de olduğundan kendi içinde tekrara düşüyor zaman zaman. Yonkoular, potansiyel varisler ve taht savaşları ikinci bölüm olacak. Bu arc bu bölüme sürüklendik ve bittiğinde değişimi daha net algılayacağız. Son bölümde işte Luffy KK olduktan sonra anlamlanacak olan One Piece ve devrim olacak.Arkadaşlar, One Piece hikâyesine karakter yahut yeni bir olay, taze bir kan gerektiğini düşünüyor musunuz?
Yeni Dünya'ya geldiklerinden beri sanki daha önce okuduğum ya da izlediğim bölümleri tekrar izliyormuş gibi hissediyorum.
E. Oda, sanki son 3-4 yıldır fanservis yapıyor. Sanırım herkese seriyi sevdirten belli başlı arc'lar vardır. Nami'nin adası gibi, Alabasta, Ennies Loby gibi. Sanki çok uzun bir süredir hep bu iki arcın iskeletini alıp, karakterleri, düşmanları, mekânları değiştirip önümüze sunuluyor.
Sizce seriye ne gibi bir yenilik gerekiyor? Ya da gerekiyor mu?
Mom inecek, hemde gayet basit düşecek, yonkou bu mu diyeceksiniz?Şu an içinde bulunduğumuz arc ile bu olay kırılıyor işte. BM inmeyecek, yonkou algısı oturacak ve dönüm noktasına girilecek. OP'i üç bölüm olarak değerlendirebiliriz. Evrenin tanıtımı ve yonkou sahasına çıkılan yokuş ilk bölüm, bu arc ile bu kısım bitecek. Bu bölüm en uzun olan bölüm olması gerektiğinden ve de olduğundan kendi içinde tekrara düşüyor zaman zaman. Yonkoular, potansiyel varisler ve taht savaşları ikinci bölüm olacak. Bu arc bu bölüme sürüklendik ve bittiğinde değişimi daha net algılayacağız. Son bölümde işte Luffy KK olduktan sonra anlamlanacak olan One Piece ve devrim olacak.
E. Oda gerçekten böyle bir şey yapmaz. Eğer burada Mom'u düşürürse kaç tane insanın seriyi eeeaah diyip bırakacağını ya da artık ciddiye almayacağını tahmin edebilirsin. Oda elbetteki zeki bir adam. Böyle bir şey yapmaz.Mom inecek, hemde gayet basit düşecek, yonkou bu mu diyeceksiniz?
Seri şu zamana kadar verdiği kalite çizgisini bozar Mom inerse. Çok istiyosun inmesini biliyorum ama inmezMom inecek, hemde gayet basit düşecek, yonkou bu mu diyeceksiniz?
Bu Doflamingo'nun denizleri kim yönetiyor lafı mangada animedeki gibi mı?
Animede şöyle diyor :
4 imparatordan biri mi, yoksa sinsi savaş Lordları mı, ya da kötü jenerasyonun veletleri mi , hayır adalet ordusu yönetir denizleri, onlara benzer güçte gözden uzak devrimciler de var.
Amv izliyorum dikkati mi çekti.
Yok hatırladığım kadarıyla hepsini sayiyor orda normal şekilde. Yönetiyor demiyor. Hatta egemenlik savaşını müjdeliyordu o bölümde yöneteninin olmadığını açıkca belirterek.Bu Doflamingo'nun denizleri kim yönetiyor lafı mangada animedeki gibi mı?
Animede şöyle diyor :
4 imparatordan biri mi, yoksa sinsi savaş Lordları mı, ya da kötü jenerasyonun veletleri mi , hayır adalet ordusu yönetir denizleri, onlara benzer güçte gözden uzak devrimciler de var.
Amv izliyorum dikkati mi çekti.