Olayı niye futbol maçına çevirdin ki? Serinin yazarı hayali bir evren kurmuş ve iki karakteri aynı mevki için dövüştürmüş kazanan filo amirali olmuş. Daha sonrada aynı yazar demiş ki BM için ,kolaylıkla amiral olur hatta filo amirali bile olabilir.Nasıl ki KK korsanlık için zirve ise filo amiralide aynı şekilde.Garp gibi adam ben istemem dese eyvallah tartışılırda bu konu ama öyle bir durumda yok ki tartışalım.Anlatmaya çalıştığım şey o değildi.Ki zaten o halk Luffy'i de 8mlik dev zannediyordu farkındasın değil mi ? Anlatmaya çalıştığım şey fiziksel olarak farklılıklarına bakıp Hajrudin>Luffy mantığında olması halkın.Ki bu örneği yalanlayacak 1 ton örnek varken ben bu halkın düşüncelerini neden kabul edeyim ?
İyi de ben Kaido'nun ünvanını tartışmıyorum ki o nerden girdi mevzuya.Hoş bana göre Shanks=Kaido'dur da ona girmicem.Kaido'nun ünvanında efsaneden bahsedilir gibi bahsediliyordu.
Neyse filo amiralliği mevzusuna gelirsek şunu diyeyim.FB ve GS maç yaptı ve FB yendi.O zaman FB>GS der misin ? Yoksa diğer maçlarda GS'de alabilir mi dersin ? Bu mevzuda öyle.Adamlar 1 kere kapıştı yenen filo amirali olucaktı ve Akainu yendi.Bu Akainu>Aokiji demek değildir.Ha 10 gün gibi bir süre kapışmayıp kısa sürede Akainu alsa Akainu>Aokiji derim ama böyle bir veri yok.Yani 100 kere kapışsalar 100 kere Akainu alır demem ben.Zaten hatırladığım kadarıyla bir anlık dikkatsizlikten kaybetmişti diye hatırlıyorum Aokiji.O zaman Akainu>Aokiji mantığı çıkmaz.
Hadi senin dediğin gibi olsun(ki sanmıyorum) Akainu çok çok az daha güçlü.Rakibini anca 10 günde yeniyorsan ondan güçlü olsan ne olmasan ne ? Beni 10 günde yenebilen bir adamı ben güç olarak kendimden daha üstün tutmam.
Peki Akainu filo amiraliğini istemeyip Aokiji başa geçseydi filo amirali>amiral der miydin ?
İster 10 gün ister 20 gün dövüşsünler , bir anlık dikkatsizliği sen teke tek dövüşte yapıyorsan demek ki mental olarak rakibinden zayıfsın.Eğip bükmeye gerek yok milim farkta olsa daha güçlüymüş. Zaten uçurum fark olsa canına susamamış kişiler hariç kimse gıkını çıkarmazdı.