Teşekkürler. Yeni nesil hep genç ama. Bir yaşlı daha çıkar belki.Kaç yıllık koca devrimcilerin ikinci adamının bir çocuk olması fazlası ile acınası olur. Umarım görmediğimiz adamları vardır.
Hayırlı olsun bu arada, yeni gördüm.
Teşekkürler. Yeni nesil hep genç ama. Bir yaşlı daha çıkar belki.Kaç yıllık koca devrimcilerin ikinci adamının bir çocuk olması fazlası ile acınası olur. Umarım görmediğimiz adamları vardır.
Hayırlı olsun bu arada, yeni gördüm.
1.si kaptanı emrediyor.
Zoro kaçtığı vakit strateji, Teach kaçtığı vakit neden korkaklık oluyor.
750-800 milyon diye geçiyor içimden..Sabo'nun ödülü 1 milyar olmaz dedim ama devrimin ikinci adamı sonuçta. Olur gibi. Daha fazla da olabilir.
Bana da öyle geliyordu ama Dragon en çok aranan kişi olduğu için Sabo'nun da ödülü yüksek olabilir. Teşekkürler.750-800 bin diye geçiyor içimden..
Hayırlı olsun
Milyon olmasın750-800 bin diye geçiyor içimden..
Hayırlı olsun
Yok yok bin.. Onlar güçlü gözükmesin diye öyle yapmışlar :Milyon olmasın
Boşuna ödül koyuyorlar zaten. Kim gidip de yakalayabilir ki bunlarıYok yok bin.. Onlar güçlü gözükmesin diye öyle yapmışlar :
Sağ ol uyarı için hep karıştırırım bana göre 1 milyar 1 milyon dolar gibi bir şey
Hiç.. Anca korsanlar.. Luffy Craker'i paketleyip verse para vercekler sanki : )) Bakalım belki ilerde çok güçlü ödül avcıları çıkar ama sanmıyorum tabi : ))Boşuna ödül koyuyorlar zaten. Kim gidip de yakalayabilir ki bunları