Kendimi çok mal hissediyorum. Hala bir şey anlamadım.
Şimdi anladıımmm. Bilgi için çok teşekkürler. Yıllardır bir foruma üye değilim, cahıllıgımı mazur görün.Çevirisi:Copypasta is internet slang for any block of text that gets copied and pasted over and over again, typically disseminated by individuals through online discussion forums and social networking sites.
Copypasta, genelde çevrimiçi tartışma forumları ve sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla bireyler tarafından kopyalanan ve tekrar tekrar paylaşılan, argo bir metin bloğudur.
Mesela birinin ne kadar über süper güçlüğü olduğu bir ortamda tartışılıyorsa genelde bu "Madara copypasta"sı paylaşılır. Naruto okuyan arkadaşlar anlar ki aslında arada sıralanan güçlerin madara ile ilgilisi ve alakası yoktur.
Anca rüyasında alır Sakazukiyi.Sabo Acein boşluğunu doldurmaya gelen çakmak ateşidir fazlası değil.Hem o meyveyi Sanji yiyecek ve ortalığı kasıp kavuracaktıAce öldü yetmiyor mu Hem Sabo'nun çok yolu var daha. Akainu'yu alacak
Sanji meyve yemez Zaten meyvesiz de ateş çıkarıyorAnca rüyasında alır Sakazukiyi.Sabo Acein boşluğunu doldurmaya gelen çakmak ateşidir fazlası değil.Hem o meyveyi Sanji yiyecek ve ortalığı kasıp kavuracaktı
Çok afilli olur be.Şu arcta düşünsene mera meralı SanjiyiSanji meyve yemez Zaten meyvesiz de ateş çıkarıyor
Yakar geçerdi ortalığı Dai Enkai! Entei!Çok afilli olur be.Şu arcta düşünsene mera meralı Sanjiyi
Ace hariç belki de meyveyi verebileceğim tek adam Sanji olurdu. Sabo'ya kin nefret bundan bile geliyor olabilir. Ace'nin meyveyi çaldı. Ace ruhu falan diyorsun bari kin güt.Yakar geçerdi ortalığı Dai Enkai! Entei!
Kişilik farklılığı diyorum İkisini de seviyorum ben.Ace hariç belki de meyveyi verebileceğim tek adam Sanji olurdu. Sabo'ya kin nefret bundan bile geliyor olabilir. Ace'nin meyveyi çaldı. Ace ruhu falan diyorsun bari kin güt.