Greatest ile Most Powerful birbirleri ile çelişen sıfatlar değil ki tezat yaratsın. Bir insan hem en iyi hem en güçlü kılıç ustası olabilir. E. Oda'nın yazdığını kanıtla demişsin, sana E. Oda bizzat ilgileniyor, manganın hatlarını düzenliyor, adam altına imzasını atıyor diyorum. Daha nasıl bir kanıt sunabilirim, sen de bana manga sayfalarını E. Oda'nın yazdığını, asistanlarının çizmediğini kanıtla o zaman? Sen de aynı kanıtları sunacaksın benim sunduğum.Ben sana yazmıyor demedim, yazmışlar işte bas baya aynı şeyi birden fazla defa göstermeye ne gerek var.
1- Orayı Oda'nın yazdığını nereden biliyorsun diye sordum. Halen ''Oda'nın ürünü anlıyormusun'' diyorsun bana, Databook'lar içinde aynısı söylendi ve hatta Oda'nın ismi üstünde yazıyor dendi, ben sana kesin kez nereden biliyorsun Oda'nın yazdığını diye soruyorum halen kaynak göstermeden aynı şeyi tekrarlıyorsun bana. Bak aynı yerde E.Oda için 3.şahıs olarak bahsetmişler, demek ki neymiş bazı kısımlar yazılırken Oda tarafından yazılmamış.
2- Neden mangada bu ''most powerful'' ünvanı hiç geçmemiş.
3- Madem ünvan ''greatest'' değil ''most powerful'', aynı yerde neden Zoro için ''greatest'' olmaya çalışıyor denmiş. Bu gösterdiğin yerde bir tutarsızlık var. Mihawk'ın kutu içerisinde ki ünvanı belli. ''Greatest''. Bunu manganın dışında kalan bir kısım üzerinden değiştirmiş oldular şimdi. Bunun öncelikle mangada geçmesi gerekir.
Bir de "aynı şey" demişsin, o attığım her sayfa güncellenmiş bir şekilde paylaşılmış, aşağıdaki hikaye olsun, hatta Mihawk'ın çizimi olsun değişmiş. Şaka gibi bir muhabbete döndü hakikaten.