Zoro tek başına alırsa bir komutan etmiyordur dedimKaidou bir komutan etmeyen adamla mı iş birliği yapmış?
Zoro tek başına alırsa bir komutan etmiyordur dedimKaidou bir komutan etmeyen adamla mı iş birliği yapmış?
Acı alınan hasarın etkisidir.Hasarı değil acıyı almamış mıydı?
Luffy için değil.Acı alınan hasarın etkisidir.
Bizden o bizden.Birini biliyoruz, Drake
Luffy'nin hasar almadan nasıl Zoroyu epey uyutucak bir acıya sahip olduğunu açıklar mısın?Luffy için değil.
Hasarı aldı demek yediği tüm darbeler aktarıldı demek ancak Luffy'nin lastik esnekliğini aşmayan hiç bir darbeden acı çekmediği göz önüne alınınca sadece o esnekliği aşan darbelerin hasarını almış oluyor.Hasar almadan Luffy'nin nasıl Zoroyu epeydir uyutan bir acıya sahip olduğunu açıklar mısın?
Tartışma verisiz kişisel görüşe döndü, ben kaçar.Tepe üçlü (Luffy-Law-Oruç-riiz) dışında hiçkimse ne Zoro'dan ne de Sanji'den güçlüdür.Hadi paşa gönlün olsun Pıçak reisi de sayayım. Kimler üstünmüş Zoro ve Sanji'den? Apoo ile Hawkings plebleri mi? Kaido'yu görünce altlarına sıçmaya devam etsin onlar. Sözde Shanks'ı alacaklardı tayfasıyla birlikte, tek başına duran Yonko'dan asrın dayağını yemişler.
Neden Sanji örneğini verdim? Seninle bizzat tartıştığımı hatırlıyorum be Çerlo'm
Söylemek istediğimi yukarıda belirttim. Acılar alınınca haliyle normal haline geri dönüş yapıyor Luffy.@Jenque
Luffy sapasağlam ayağa kalkıyor hemen ardından tayfa ile birlikte. Hatta yanlış hatırlamıyorsam "Im good as new" tarzı bi' şey diyordu.