Doflamingo Hasar verebildi mi?Adam yumrukların sinek ısırığı gibi dedikten Luffy G-4'e geçiyor. G-4'e geçmeden Mingo'nun fiziksel gücünü aşamadı yani.
Doflamingo Hasar verebildi mi?Adam yumrukların sinek ısırığı gibi dedikten Luffy G-4'e geçiyor. G-4'e geçmeden Mingo'nun fiziksel gücünü aşamadı yani.
Dof, Luffye bişi yapamadı ki zaten Luffy kendi kendine yaptı yapacağını g4 süz olsalar sabaha kadar savaşırlardı heralde. Cracker neler etmişti Luffye beeeG4'e geçmeden yenmesi imkansızdı ama uzun süre savaşabilirdi. Ne de olsa Dof, Cracker gibi ezemedi Luffy'yi.
imkansız demek çok acımasız olur fakat dofta indirmezdi luffyi.G4'e geçmeden yenmesi imkansızdı ama uzun süre savaşabilirdi. Ne de olsa Dof, Cracker gibi ezemedi Luffy'yi.
Yumruklarını sinek gibi demiyor. O çeviri yanlismis. Luffy'e güçten düşmüşsün. Yumrukların ağırlığını kaybetmiş diyor.Adam yumrukların sinek ısırığı gibi dedikten Luffy G-4'e geçiyor. G-4'e geçmeden Mingo'nun fiziksel gücünü aşamadı yani.
ingilizcesine baktım hiçte sinek ısırığı anlamı yok abartmayalımAdam yumrukların sinek ısırığı gibi dedikten Luffy G-4'e geçiyor. G-4'e geçmeden Mingo'nun fiziksel gücünü aşamadı yani.
Çokta değil yahu. Luffynin tekniksiz tekme tokat giriştiği sahne çok güzeldi ben orda ikna oldum açıkçası.@Monkey D. Dragon
Hea biraz öyle oldu. :/
@MoreThenManga
Yok cidden öyle. Eninde sonunda Dof alırdı o savaşı. G4 olmadan imkansızdı.
Direk PowerManga' dan bak kardeşim. Çünkü Japonca' dan çevirilerde yanlışlıklar oluyor. PowerManga bu noktada Japonca'dan çeviriyi en sağlam yapan yer. Onun İngilizce çevirisine bakabilirsin.ingilizcesine baktım hiçte sinek ısırığı anlamı yok abartmayalım