Ben ilk alıntıladığım mesajdan itibaren okudum tüm mesajlarını, cımbızla seçilecek bir durum yok. Söylediklerini paklayacak bir mesajın da olamaz zaten, bir mesajın diğerini açıklayacak türden bir şey değil bu. Öncesi sonrası zerre önemli değil bunun. İddia ettiğin şeyler ortada. Mevzu birey olmasa da, bireylerden oluşan bir kitle. Bir kitleyi hedef alıyorsun sen. Bu kitle, Katakuri'yi takdir ettiği için hedef alıyorsun ve bunu argümanlarla anlatmak yerine basit yorumlarla adamı "gömme" seviyesine getiriyorsun. Üstelik gömülmesine sebep verecek hiçbir gerekçen olmadan, hoş senin için "ana kuzusu" bir argümanda. Ayrıca, sen istersen Katakuri'yi Usopp seviyesinde gör, kişisel olarak alınacağım bir durum da olmaz. Ama fazlasıyla komik ve saplantı içeren yorumlar olduğundan tepki veremeden duramadım. Attığın mesajlara da hakaret ettiğim falan olmadı. İki gif attım ve saplantı dedim diye hakaret mi etmiş oluyorum? Asıl bana iki yüzlü diyerek hakaret eden sensin. Kendinin farkına var ondan sonra laf at. Daha da yazmayacağım. Bir şeyden anladığın yok çünkü.