Sanji'nin uyanması hepsine bedel olurdu. Adam kış uykusunu da geçti, 5 yıldır malak gibi yatıyor zaten. Bir zahmet uyansın artık. Eee yeteeeer
croco kurutur.Yabancı bir forumda tartışmalarda gördüm.
Crocodile'ın ve Smoothie'nin meyvesi tartışılıyordu. Meyve bakımından hangisi üst seviye sizce?
Yani mesela Smoothie, Crocodile ile karşılaşsa suyunu çıkarabilir mi?
Bence yapamaz. Smoothie'nin meyvesini hiç anlamadım zaten, eğer sadece sıkarak su çıkarıyorsa dövüş için işlevsiz. Crocodile direk dokunduğu gibi suyu emiyor ve rakibi etkisiz hale getiriyor. Croco bu yönden daha üstün gibi geldi.Yabancı bir forumda tartışmalarda gördüm.
Crocodile'ın ve Smoothie'nin meyvesi tartışılıyordu. Meyve bakımından hangisi üst seviye sizce?
Croco aşırı güçlü bir karakter sıvı olmayan bir yerde rakibi olabilecek çok az kişi vardır ama smoothie ye karşı şansı yoktur herhalde malum smoothie de bir sıvıdır.Yabancı bir forumda tartışmalarda gördüm.
Dünki Kid konusundan sonra bunu düşünmüştüm. İyi denk gelmiş.Yabancı bir forumda tartışmalarda gördüm.
Karışık bir konu gibicroco kurutur.
Bana da meyve bakımından Crocodile üstün gibi geldi. Yani kumun suyunu çıkaramaz diye düşünüyorum ben ama meyveyi tam anlamıyla da görmedik.Bence yapamaz. Smoothie'nin meyvesini hiç anlamadım zaten, eğer sadece sıkarak su çıkarıyorsa dövüş için işlevsiz. Crocodile direk dokunduğu gibi suyu emiyor ve rakibi etkisiz hale getiriyor. Croco bu yönden daha üstün gibi geldi.
Smoothie bir sıvı değil işte. Öyle olsa bende hak verebilirdim. Paramecia tipi bir meyve yemiş. Gördüğümüz kadarıyla insanları veya maddelerin sıkarak meyve suyuna dönüştürüyor. En son Reiju'nun kendi vücuduna saldığı zehiri sıkarak kendinden dışarı atmıştı.Croco aşırı güçlü bir karakter sıvı olmayan bir yerde rakibi olabilecek çok az kişi vardır ama smoothie ye karşı şansı yoktur herhalde malum smoothie de bir sıvıdır.
Diyorsun?Dünki Kid konusundan sonra bunu düşünmüştüm. İyi denk gelmiş.
Sadece suyunu çekme yetenekleri benziyor şimdilik. Suna Suna akar.
Espriyse iyiymiş Ya da "last shogun"? Gerçi "last" da mantıksız. Ben de anlamadım o kısmını."Zoro is the lost shogun"