Olabilir aslında. Ona çalışıyorsa düğüne bile gelmiş olabilir.Absalom Morgans'a çalışıyor olabilir mi dersiniz?
Olabilir aslında. Ona çalışıyorsa düğüne bile gelmiş olabilir.Absalom Morgans'a çalışıyor olabilir mi dersiniz?
Fasulye değil jelibonŞaka maka adamlar bi sayfa ile Katakuri fanı oldu. Heralde bi ben ısınamadım şu elemana. Adam fasulye atıyor karizma deniliyor. Beckman, Marco nere bu adam nere. Arada dağ kadar karizma farkı var. Fasulye atıyo la fasulye şaka gibi.
Dayağı yesin, seven 3 kişi kalmaz.Şaka maka adamlar bi sayfa ile Katakuri fanı oldu. Heralde bi ben ısınamadım şu elemana. Adam fasulye atıyor karizma deniliyor. Beckman, Marco nere bu adam nere. Arada dağ kadar karizma farkı var. Fasulye atıyo la fasulye şaka gibi.
Ne farkederFasulye değil jelibon
Öyle bir şekilde betimledin ki sanki adam Trebol,Foxy Gayet karanlık iyi bir havası var tasarım olarak fena değil.Şaka maka adamlar bi sayfa ile Katakuri fanı oldu. Heralde bi ben ısınamadım şu elemana. Adam fasulye atıyor karizma deniliyor. Beckman, Marco nere bu adam nere. Arada dağ kadar karizma farkı var. Fasulye atıyo la fasulye şaka gibi.
Yanlız bu Küçümsediğin adamın ödülü ve mevkisinin yazdıklarının hepsinden büyük olması garip değil miNe farkeder
@Daredewill
Hacı dayak yemesi prob değil. Şu zamana kadar dayak yediği halde karizmasından ödüm vermeyen karakter çok. Crocodile, Enel, Lucci, Shiki, Doflamingo. Hepsi ayrı karizmalardı. Bir de şu karaktere bak. Bu karakterlerle Katakuriyi aynı kefeye koymak bile bu karakterlere hakaret karizma bazında
Normal power up'lardan daha farklı ve saglam bir p-up olacağı kesin. Bana göre 2 p-up değerinde bir güç atlaması yaşayacak Sanji. Bu da şimdiki Luffy'ye eşit olacak demek. En kötü tabi.Sanji'den beklentim büyük, reis plan tutmayınca patlama yapıp tayfayı kurtaracak. Gen muhabbetinden acayip şeyler çıkabilir.
Luffy>Sanji> Zoro olur ancak. Şimdi ise Luffy>>>Zoro=~Sanji.Normal power up'lardan daha farklı ve saglam bir p-up olacağı kesin. Bana göre 2 p-up değerinde bir güç atlaması yaşayacak Sanji. Bu da şimdiki Luffy'ye eşit olacak demek. En kötü tabi.
Luffy varken Sanji, Luffy'den daha ileri bir şey yapamaz. İstediği kadar power up alsın.Sanji'den beklentim büyük, reis plan tutmayınca patlama yapıp tayfayı kurtaracak. Gen muhabbetinden acayip şeyler çıkabilir.