Sen sus Sanji fanı derlerse şaşırma.Şaka gibi argümanlar veriliyor yav ciddi ciddi.Carrot mevzularına hiç girmiyorum bile.Zaten 10 sayfa yazılmış da bu Sanjiyi ezme merakı nedir cidden anlamıyorum.Biri kalkıp diyor ki hayali yeterince iyi değil,diğeri çıkıyor saldırmak için dalınca tek yer.Belki de aynı kişi diyordur bunları.Kısaca yazayım hemen buraya.
Wb nin hayali aile kurmak iken kalkıp Kk dengi olmuş.Bmnin hayali annesinin isteği ve arzusu gibi herkesin huzur içinde yaşayabileceği bir yer oluşturmak iken kalkip yonkou olmuş ama Sanji all-blueyu bulmak istiyorum deyince böyle hayal mi olur.
Diğer bir konu ise Zoronun harbiden Sanjiye vurabilme mevzusu.K.haki de uzman olan Sanjiye Zoro öyle basitçe vuramaz.Zoro şu an Sanjiden güçlüdür.Bundaki etken de gördüğümüz üzere dayanıklılık.Zoro Sanjinin hızına ayak uyduramaz.Keza Sanjide Zoronun dayanıklılığına.İşin sonunda ayakta kalan Zoro olur ama artik kaçlı kılıç sitili kullanır veya iyileşmesi ne kadar alır bilemem.
Millet ciddi ciddi birisi diğerinden az bir şey güçlü ise direk yenecekmiş gibi bir yorum atıyor.Yonkou şenks az çok Sakazukiden güçlüdür ama hiç bir şey yapmadan dursa Sakazuki tek atar şenkse.Aynı Sakazuki Kuzanı 10 günlük bir savaş sonucunda ancak yenebiliyor.Önemli olan ne kadar güçlü olabildiğin değil o vurma şansını elde etmektir.Zoro ićin dinç bir Sanjiye vurma şansı bile vermiyorum ben.Zoro işi dayanıklılık savaşına çekebilirse anca yener ki Sanji zeka bakımında Zoroya çok çok çok fazla geldiği için olası bir dövüş senaryosunda ben bahsimi gönül rahatlığı ile Sanjiye yatırırım.Adamlar k.hakisi yüzünden Katakuri Zorodan açik ara güçlü Sabodan darbe yemez diyor,katakuri kadar olmasa da k.hakisi çok iyi Sanjiye tek attırıyorlar.Şaka gibi.Hatta resmen eşşek şakası bu
İkisi de birbiribe illaki vurur Zoro vs Sanji'de o kısmı biraz abartmışsın bence. Zoro ile Sanji arasında hız bakımından o kadar fark olduğunu düşünmüyorum şahsen, ayak uyduramayacağı kadar fark yoktur yani. Vs de kim alır bilemiyorum. Ama kalan kısımların bir çoğuna katılıyorum.