Buggy Shichibukai olduktan sonra birde Yonko olursa serinin çivisi çıkar, Shichibukai tamam ama Yonko imkansız bence.Soruda teknik hata/hatalar olabilir belki ama, birkaç gündür üzerinde düşündüğümüz bir soruyu paylaşmak istiyorum, görüşlerinizi gerçekten merak ediyorum.
Asıl soruya geçmeden önce, ilk sorum şu; Sizce Korsanlar Kralını belirleyecek nitelikteki son vs kim ile kim arasında olacak?
Bizce, Luffy vs Blackbeard.
Sorunun devamı da burdan hareketle geliyor aslında,
Luffy ile Blackbeard vs atacaksa KK olmak için, ikisinin de güncel statüsü mantıken Yonko olması lazım (Luffy'e kalsa Yonko olmayı reddeder bana göre, ama öyle gözükecek eli mahkum). İki yonko vs atıyor. Biri kazanacak, K.K olacak, diğeri ise ölecek (KK olma mücadelesi ölümle sonuçlanır herhalde!?). Dolayısıyla 2 adet sandalye eksilecek yonko'lardan.
Sorum şu: Boş sandalyeler kime gider? Kim yonko olabilir? Ya da direk, yonko'ları oluşturacak 4'lü kimler olabilir?
Bizim tek adayımız var, o da Palyaço Buggy. Kalan 3'lü hakkında pek fikir yürütemedik.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Boş sandalyelerin illa dolması gerekmiyor. 1 sene boyunca 3 Yonko vardı mesela sonra Teach Marco'ları yok edince Yonko denmeye başlandı. Shanks ne zaman Yonko oldu ? Daha önce ki Yonko'yu yenip mi oldu yoksa 3 kişinin arasına girmeyi başardı ? Bunları daha detaylı şekilde öğrendikten sonra yerlerin dolup dolmayacağı hakkında kesinliğe varılabilir.