Bu arc gördük ki Bigmom Roger tarafından yenilmemiş.Roger belirgin olarak serinin zirvesidir.Ötesi yok.Bakın buraya yazıyorum mangaka gücünü gösterirse herkesin dudağı uçuklayacak.Arka planı bilinmeyen herşey rastgele ve şans eseri olarak gözükür.Adam sırlarını niye açık etsin gücünü gizemli olmasına borçlu ise.
Luffynin yumrukları beğenilmez Roger'ın gücü gösterildikten sonra hatta.Luffy kk olduktan sonra kafalarda onla denk görülmesi için ekstra özellikler göstermesi gerekecek herkesin tatmin olması için.Mangakanın dediği gibi yumruklar yetmeyecek.Artık haki dünyası yada adına ne derseniz diyin o dünyada özel olması uçuk özellikleri olması gerekecek.
Wb ise yaralanmış yarasını tutuyor.Yenilmediyse bile yenileceğini anlayıp dövüşü bırakmıştır en kötü kaybettiğini kabullenmiştir.Bana göre ölürken bile Roger demesi ona yenildiğinin üstünlüğünü kabul ettiğinin kanıtı.
Daha önce gördük ki Roger'i ölümün kıyısına getiren kişi hayattayken WB en güçlü
Bu arc gördük ki Bigmom diğer yonkouları sayarken WB'yi üstün görüyor. (Tabi işin içine kendini katmıyor diyebilirsin)
İlerde neler görürüz bilmiyorum ama şimdilik gösterilenlerle bi hesap yapacaksak.
WB>Roger=Garp
WB=Roger>Garp
Roger>WB>Garp (Düşük ihtimal çünkü ölümüne dövüştüğü kişiden, güçlü olan kişiden güçlü sayılır bu haliyle)
Bildiklerimiz bunlar bilmediklerimiz kişinin fantazisine kalmış.