Ona katiliyorum aslinda doffy den daha saglam karakterli bi adam bekliyodum ben judgeden ama adam buggy cikacak gibi, benim cabam guzel cizilmis saglam bi karakter guzel villain olabilecek bir karakter oda cok prof harcadi adamlari.
Yalnız burda Sanji bu hıyarı yamulturmuş. Niji tehdit ediyor anlayıp.Ha bu teknikler kıyafetle mi alakalı?
Birşeyler söyleyip Sanji'nin arkasında biten bir tekniğide vardı.İlk okuduğumda tam suikastçi ailesine uygun demiştim Niji için.
Yani demek istediğin sanji normal bir karakter kadar guclu cunki odada numarasini unuttugum eleman sanji ye daldiginda kostumu yoktu ama sanji hic bisi yapamadi, sanjinin tekmesi canini bile yakmadi resmen elemanin.Adamların kıyafetleri gidince adamlar bakakalıyor.Kıyafetsiz sıradan dövüşcüden biraz daha güçlülerdir en fazla.
Aynen ama benim değinmek istediğim kıyafetsizde birşeyler yapıyorlar.Yalnız burda Sanji bu hıyarı yamulturmuş. Niji tehdit ediyor anlayıp.
Bizim bilmediğimiz büyük oluşumlar çıkabilir oda sonuçta bişey çıkarır oha vay arkadaş felan deriz.
Marco bu saatten sonra sadece yancı olabilir. Marco için söylenenlerden sonra da(BB'yi durdurma mevzusu hakkında,) bilmediğimiz büyük bir oluşum çıkmasına ihtimal vermiyorum. Çıkarsa sıvamış olur. Korsanlar tarafından tabi.Aklıma sadece Marco geliyor. Başka da yok gibi. Bunun dışında @Corasan reis inde dediği gibi bizi şaşırtacak derecede güçlü kimseler karşımıza çıkabilir.