Mihawk
Hafif zorluk bence yanlış. Eğer kaptanı bir amirali alıyorsa, sağ kol olan kişi de orta zorluk veya kıl payı bir amiral alabilir.Gözlerimi yaşartıyorsun, senden Akainu tek yer cümlesi bekliyordum şaşırdım
Hafif zorluk bence yanlış. Eğer kaptanı bir amirali alıyorsa, sağ kol olan kişi de orta zorluk veya kıl payı bir amiral alabilir.Gözlerimi yaşartıyorsun, senden Akainu tek yer cümlesi bekliyordum şaşırdım
Takriben bir güç skalası vermek gerekirse Roger-100 Shanks-95 Ray-91 Akainu-87 felan derim. Zorlanarak da olsada Ray alır gibi geliyor bana.Genç Ray hafif zorlukla alır bence.Gençliği Shanks bana göre bu adamın tam olarak karşılığı o.Akainu şimdi daha da güçlendiyse kolay olmaz ama.
Bana göre genç Ray alıp alamayacağı bile muallak, Roger alır eyw da sağ kolunun alıyor olması garip olurdu.Hafif zorluk bence yanlış. Eğer kaptanı bir amirali alıyorsa, sağ kol olan kişi de orta zorluk veya kıl payı bir amiral alır.
Aynen, birbirini ölümün eşiğine getiren iki kişi var. Ray nasıl Garp'ı alamazsa, bir diğer amiral olan Akainu'yu da alamaz.Bana göre genç Ray alıp alamayacağı bile muallak, Roger alır eyw da sağ kolunun alıyor olması garip olurdu.
Haki düzeyini bilmiyoruz belki de alır bilemem ama alması mantıksız olurdu bence.Akainu'yu da alamaz.
O kadar da değil.Akainuyu diğer amirallerden ayrı tutuyorum.Ancak mf halini çok abartmamak gerektiğini düşünüyorum.Sonuçta Kuzan 10 gün dövüşebilmiş öyle sanıldığı kadar aşırı güçlü değil ama diğerlerinden daha güçlü ve tehlikeli olduğu kesin.Kuzan kulak kesmiş mesela ama pilin bittiği an Akainu senden bacak götürebilir.Kuzan bunu yapamazdı bu da meyvenin tehlikesi işte.Kuzan en fazla sağlam bir kesik atardı bacak almak yerine aynı durumda.Gözlerimi yaşartıyorsun, senden Akainu tek yer cümlesi bekliyordum şaşırdım
MF'de kim öyleydi ki?O kadar da değil.Akainuyu diğer amirallerden ayrı tutuyorum.Ancak mf halini çok abartmamak gerektiğini düşünüyorum.Sonuçta Kuzan 10 gün dövüşebilmiş öyle sanıldığı kadar aşırı güçlü değil ama diğerlerinden daha güçlü ve tehlikeli olduğu kesin.Kuzan kulak kesmiş mesela ama pilin bittiği an Akainu senden bacak götürebilir.Kuzan bunu yapamazdı bu da meyvenin tehlikesi işte.Kuzan en fazla sağlam bir kesik atardı bacak almak yerine aynı durumda.
Bunun dışında Lucci güçlendiyse 2 yılda Akainu da üstüne koymuştur.İşte o zaman dediğiniz kadar güçlü olabilir belki.Ama mf savaşında değildi ona eminim.
Diğer sağ kollar alamaz. Ama Korsan Kral ve tayfasının farkını Jinbei geçen haftaki bölümde iyice anlattı. Ben şunu düşünüyorum. Şimdi her ne kadar Luffy Zoro'dan önde desem de bu ikisi arasında olacak bir dövüşte Luffy zorlanır Zoro karşısında. Hani öyle kolay bir galibiyet olmaz. Bana göre Luffy'nin kazanacağı kesin. Ama Zoro Luffy'e iyi hasar verir.Bana göre genç Ray alıp alamayacağı bile muallak, Roger alır eyw da sağ kolunun alıyor olması garip olurdu.
Bence yanlış düşünüyorsun.Diğer sağ kollar alamaz. Ama Korsan Kral ve tayfasının farkını Jinbei geçen haftaki bölümde iyice anlattı. Ben şunu düşünüyorum. Şimdi her ne kadar Luffy Zoro'dan önde desem de bu ikisi arasında olacak bir dövüşte Luffy zorlanır Zoro karşısında. Hani öyle kolay bir galibiyet olmaz. Bana göre Luffy'nin kazanacağı kesin. Ama Zoro Luffy'e iyi hasar verir.
Roger ile Rayleigh'de böyledir. Durum böyleyken Ray ile Akainu savaşının sonucu için bir kesinlikten bahsedilemez. Akainu alır diyende haklı olabilir. Ray alır diyende. Şu an böyle düşünüyorum.
Ne konuda?Bence yanlış düşünüyorsun.