Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkou oluşumu 4 amiral anca eder denmiş ne desem bilemedim.:hoo: Ciddi ciddi yazılmış.4 komutanın yanına diğer as adamlarını ver 4 amiral ederler zaten imparator kaptanı hiç işin içine katmadan bile.

Mangayı baştan okuyacağım bir ara, okuduktan sonra yazmayı düşünüyorum. Bir de Ace'in kitap işi de beklememe sebep oluyor.

O kadar da değil yahu. Algıda seçicilik olmuş seninkisi. :D Açıkçası Mihawk konusundaki üslubum foruma göre şekilleniyor biraz, o yüzden sivri duruyor olabilirim bu konuda.
Ciltlerden oku. AnHeroGoldEmpire diye bi torrent paylaşan vardı, bazı sitelerde de var. Oralardan bak. SBS falan da var içlerinde.
Yonkou oluşumu 4 amiral anca eder denmiş ne desem bilemedim.:hoo: Ciddi ciddi yazılmış.4 komutanın yanına diğer as adamlarını ver 4 amiral ederler zaten imparator kaptanı hiç işin içine katmadan bile.
Korlar tümen komutanı kadar olsa bu ihtimal derdim de yok o kadar da değil. Amiral ayarı adamlar hariç yonkou oluşumuna tehdit olacak kişiler yok.

Amiraller liderliğinde toplanacak denizci tayfasından bahsediyorlar büyük ihtimal. Koramirali, tümamirali, kaptanı çavuşu falanı filanıyla hepsinin toplanmasıdır söz konusu. Ki hiç bir şekilde denge sağlanamaz bana göre. Amiral harici zorlasan koramirali bile kral hakide bayıltabilecek ayarda çiziyor mangaka.

Ciltlerden oku. AnHeroGoldEmpire diye bi torrent paylaşan vardı, bazı sitelerde de var. Oralardan bak. SBS falan da var içlerinde.

Korlar tümen komutanı kadar olsa bu ihtimal derdim de yok o kadar da değil. Amiral ayarı adamlar hariç yonkou oluşumuna tehdit olacak kişiler yok.
Forumda vardı hepsi toplu bir şekilde, indirdim. Duruma göre ek kaynaklara da bakarım tabii.

Marco Jozu gibi adamlar amiral eşiti değilseler bile yanlarına bir koramiral ver amirale eşitlenirler.Zira Kizaru Marco'yu öyle durdurdu aynısı onun için de geçerli olurdu.Durum böyleyken sıradan komutanlar da bence koramiral eder.Koramiraller pek güçlü sayılmazlar.Yani 4 tatlı komutanın yanına 1 komutan daha ver 8 tanesi kesin olarak 4 amiral gücünde yada en kötü yakınında olurlar.Kaptanlarıyla beraber de rahat geçer.6 aşağısı kurtarmaz bence toplamı.

Wb gibi özel tayfada fazlası bile olabilir.Tabii tam kadro halinde Teach,Thatch vs..

Amiraller liderliğinde toplanacak denizci tayfasından bahsediyorlar büyük ihtimal. Koramirali, tümamirali, kaptanı çavuşu falanı filanıyla hepsinin toplanmasıdır söz konusu. Ki hiç bir şekilde denge sağlanamaz bana göre. Amiral harici zorlasan koramirali bile kral hakide bayıltabilecek ayarda çiziyor mangaka.

Forumda vardı hepsi toplu bir şekilde, indirdim. Duruma göre ek kaynaklara da bakarım tabii.
Benim dediğim Vizz medyanın İngilizce çıkan ciltleri. Kalitesi de iyiydi. Birkaç ciltte problem vardı ama neredeyse hepsi var. 80de 3-4 olur o kadar.

Marco Jozu gibi adamlar amiral eşiti değilseler bile yanlarına bir koramiral ver amirale eşitlenirler.Zira Kizaru Marco'yu öyle durdurdu aynısı onun için de geçerli olurdu.Durum böyleyken sıradan komutanlar da bence koramiral eder.Koramiraller pek güçlü sayılmazlar.Yani 4 tatlı komutanın yanına 1 komutan daha ver 8 tanesi kesin olarak 4 amiral gücünde yada en kötü yakınında olurlar.Kaptanlarıyla beraber de rahat geçer.6 aşağısı kurtarmaz bence toplamı.

Wb gibi özel tayfada fazlası bile olabilir.Tabii tam kadro halinde Teach,Thatch vs..
Yalnız amiraller hem alan saldırısı olarak, hem meyve güçlerinde hem de süreklilik-dayanıklılık-sağlamlık olarak aşmış herifler. Akainu tek başına bütün tümenleri zaten karşısına aldı. Sen de abartıyorsun öbürleri gibi.

Benim tartıştığım konu tüm yonko tayfası toplam olarak kaç tane amiral eder.Sadece amiraller diğer denizcileri katmıyorum.

Yalnız amiraller hem alan saldırısı olarak, hem meyve güçlerinde hem de süreklilik-dayanıklılık-sağlamlık olarak aşmış herifler. Akainu tek başına bütün tümenleri zaten karşısına aldı. Sen de abartıyorsun öbürleri gibi.
Yahu lafta sözde kalan bir sahne bu hepte atılıyor bir göstergeymiş gibi.Bak şu sahnede Akainunun azmi ve kararlılığı vurgulanmış gücü değil.İki tarafın da azmini ve kararlılığını vurgulamak istemiş mangaka.Akainu ne kadar inatçı onu göstermek istiyor.Hepsinin toplamına denk falan değil.Daha oradaki Marco tek başına durduruyor akainuyu.Ona hiç birşey yapamıyor ki hepsine birden aynı anda yapsın.Sanki tüm Wb tayfası aynı anda daldı da Akainu hepsini birden püskürttü gibi yazılıyor.Bireysel olarak sırayla geçtiler karşısına bir ara Curiel geçti vs hepsi o kadar.Organize kombine atak yaptılar sanki.

Benim tartıştığım konu tüm yonko tayfası toplam olarak kaç tane amiral eder.Sadece amiraller diğer denizcileri katmıyorum.

Yahu lafta sözde kalan bir sahne bu hepte atılıyor bir göstergeymiş gibi.Bak şu sahnede Akainunun azmi ve kararlılığı vurgulanmış gücü değil.İki tarafın da azmini ve kararlılığını vurgulamak istemiş mangaka.Akainu ne kadar inatçı onu göstermek istiyor.Hepsinin toplamına denk falan değil.Daha oradaki Marco tek başına durduruyor akainuyu.Ona hiç birşey yapamıyor ki hepsine birden yapsın.Sanki tüm Wb tayfası aynı anda daldı da Akainu hepsini birden püskürttü gibi yazılıyor.Bireysel olarak sırayla geçtiler karşısına bir ara Curiel geçti vs hepsi o kadar.Organize kombine atak yaptılar sanki.
Jinbei, İvankov gibi adamlar köşe bucak kaçıyor denk gelince de ölmeye yüz tutuyor ve MW. Tamam amiral sevmezsin -ki ben de Akainudan zerre haz etmem- ama gömme sen de. Trollediğini düşünmesem ben trollerdim seni bu yorumuna sebep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık