Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alvida'nın adamlar olmasa Luffy'de denizde ölüp gidecekti.
Kutunun içine girdi zaten fırtınayı atlatmıştı. Ayrıca her türlü kıyıya vururdu. Yani pekte bir şeyden kurtarmış sayılmazlar.

@Millennium Wizard

Dof'un öyle bir izlenim verdiğini düşünüyorsan başka tabi. Ama bana göre hiçte öyle bir izlenim vermiyor.

Güçlü izlenimini vermek apayrı bir olay. Direk fiziksel görüntü ile bağdaştırırsan Pika hepsinden daha fazla veriyor o izlenimi.:D

Olabilir dediğin Wb>Garp.Hatta eğer ünvan korsanları değil de denizcileri de içine alıyor ise-gördüğümüz bütün ünvanlar korsanlarda- kesin gibi bir şey.Tabi bu değil ki Şenks>Garp.Garp bunları parçalardı genç hali ile.
En güçlü adam demek zaten geniş bir ünvan sadece korsanları kapsayan bir şey değil. Ha tabi sen de haklısın. En güçlü adam deyince ünvanın içine sadece adam olanlar giriyor. Garp'ı kapsamayabilir :D

Naruto'ya çok hakim değilim ama malum ikili Madara'yı falan geçmedi mi normalde? Ne bileyim oğlan tüm hokageleri geçeceğim falan da diyordu zaten. Yaptıkları da ortada.

Sengoku da dövüşte Garp'tan geride kalmaz zaten pek. Yine de tam olarak denk değillerdir bence.
Son haldeki Madarayı ikisi birden bile yenemedi.Top gibi oynuyordu bunlar ile.Daha sonra katakulliye gitti Madara.

Sengoku iyidir hojdur.Yatırım yapılmaya değer bence.Gerçi neyine yatırım yapcaz ki :D Bir de aklıma gelmişken şu yaş mevzusuna değineyim.Normal inlarlar 140 a kadar yaşarken,ömrü savaşçılıkla geçen adamlar için savaşçılık ömrü 80 sınırdır büyük ihtimal.Koskoca Wb sınıra gelmiş 78 de.

@Densetsu no Samurai :D olabilir.Garp haterları çok tatlı.

First Officer diye de geçer de benim dediğim o değil. Yani bu adamlar ilk tayfa üyeleri konumlarından da önce. İlk göz ağrısı diyelim o zaman. Diğer sağ kollardan farklı.
Katılıyorum. Roger ile Rayleigh'in farklı bir havası vardı. Zaten ortak diye hitap ediyor. Luffy ile Zoro'nun dostluğu da çok başkadır benim için. En favori iki karakterimdir sırf bu dostluktan dolayı. Küçücük bir sandalla denize açıldılar birbirlerinden başka hiçbir şeyleri yoktu. Hani bazen bir bakışı yetiyor derler ya öyle bir yakınlık. Bellamy'den beraber dayak yemeleri gibi ve buna benzer çok sahneleri var. Zaten bizim tayfa normal bir korsan tayfası değil, Zoro da normal bir sağ kol değil.

Son haldeki Madarayı ikisi birden bile yenemedi.Top gibi oynuyordu bunlar ile.Daha sonra katakulliye gitti Madara.

Sengoku iyidir hojdur.Yatırım yapılmaya değer bence.Gerçi neyine yatırım yapcaz ki :D Bir de aklıma gelmişken şu yaş mevzusuna değineyim.Normal inlarlar 140 a kadar yaşarken,ömrü savaşçılıkla geçen adamlar için savaşçılık ömrü 80 sınırdır büyük ihtimal.Koskoca Wb sınıra gelmiş 78 de.

@Densetsu no Samurai :D olabilir.Garp haterları çok tatlı.
Son halini diyorsan o başka tabi. Ben şekilden şekile girmediği ve Hashirama ile denk olduğu halinden bahsediyordum. :D

Wb sınıra gelmezdi de işte pis bir hastalığa yakalanmış. Gencecik Roger bile yakalanmış hastalığa. Mesela Rayleigh elini eteğini bu işlerden çekmeseydi hala yaratık olabilirdi. Garp öyle mesela. Hiçbir sağlık sorunu yok adamın.

Son halini diyorsan o başka tabi. Ben şekilden şekile girmediği ve Hashirama ile denk olduğu halinden bahsediyordum. :D

Wb sınıra gelmezdi de işte pis bir hastalığa yakalanmış. Gencecik Roger bile yakalanmış hastalığa. Mesela Rayleigh elini eteğini bu işlerden çekmeseydi hala yaratık olabilirdi. Garp öyle mesela. Hiçbir sağlık sorunu yok adamın.
Boyum kadar şeyden sake içiyor la adam :/

Katılıyorum. Roger ile Rayleigh'in farklı bir havası vardı. Zaten ortak diye hitap ediyor. Luffy ile Zoro'nun dostluğu da çok başkadır benim için. En favori iki karakterimdir sırf bu dostluktan dolayı. Küçücük bir sandalla denize açıldılar birbirlerinden başka hiçbir şeyleri yoktu. Hani bazen bir bakışı yetiyor derler ya öyle bir yakınlık. Bellamy'den beraber dayak yemeleri gibi ve buna benzer çok sahneleri var. Zaten bizim tayfa normal bir korsan tayfası değil, Zoro da normal bir sağ kol değil.
Kahraman yorumunu atladın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık