Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roger ve belki bizim tayfada 2. adam arası fark pek yok, ama Bigmom ve Kaido ya da Shanks ya da Karasakal ile tayfa arasında aşırı fark olduğunu düşünüyorum.
yani öyle 3-4 nova ile olmaz gibi, Jack gibi bir canavar belki Kaido sama diyordur gücü görmüş ki biat ediyor.
zaten Katakuri çok şekil duruyor ve 3 tatlı komutanın, ya da 3 yıkımcının kaptana gücü yetse tayfada isyan çıkıp kendileri Yonko olur
Yav öyle saçmalık mı olur? Bizim tayfada o zaman ileride Luffy'e ihanet edebilir. Bunlar koskoca yonkou tayfası birbirlerini aile olarak görüyorlar.

Yav öyle saçmalık mı olur? Bizim tayfada o zaman ileride Luffy'e ihanet edebilir. Bunlar koskoca yonkou tayfası birbirlerini aile olarak görüyorlar.
elbetteki birbirlerini aile olarak görüyorlardır, ama korsan çağında neye saygı duyarlar, sadece güce ve akla.

Bizimkiler korsan mı bir grup arkadaş macera arıyor

Komutanına bağlı biraz da. Smoothie ve Kata'ya bakalım ondan sonra karar veririz. Sağ kollar amiral seviyesi adamlar bana göre. Şimdi Kizaru'nun yanına sadece Katakuri'yi ya da Jack'i versen Mama'yı yener diyen mutlaka çıkar. Katakuri'nin yanına Smoothie+Kraker'i versen Mama'yı indirebilir bu mantıkla.

Daha çok sadakat var bence işin ucunda. Komplocu değiller ya da.

Kaido'nun yıkımcıları kaptanıyla doğru orantılı olarak bunlardan daha sıkı çıkacak.
sağ kol bana da öyle geliyor, amiralle mücadele eder ama gün sonunda yenilir gibi.
kumpasa gitmezse, Bir Yonko'yu sadece bir Yonko yenebilir gibi güç olarak benim anladığım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık