Tüm güçle yapılmayacak bir dövüş rakibe hakarettir, neyse dediğini anladım ama bence öyle dğeilBen genel bakış açımın op evrenine yansıması bunu düşündürüyor anlamında dedim yahu. Yoksa ne diye Shounen okuyayım? Zevk alamam.
Luffy-Shanks, Sabo-Dragon, Zoro-Mihawk vs arasında ölümüne bi dövüş ünvan gibi sebeplerle yapılmamalı. Aynısını Aokiji-Akainu için diyemem mesela. Luffy'nin Shanksa, Sabonun Dragona, Zoronun Mihawka gönül borcu var, vefalı olmaları gerekir. Luffy'nin hedefi Shanksın tayfasından daha iyisini toplamak başta esasen ve tutup belli yarışlar içine girseler dövüşseler hoşuma bile gidebilir ama düşman gibi öldürmeye saldırmaları hoşuma gitmez.
Luffy için Shanksın tavrı etkili. Dövüşün kalitesi vs değil bak temel nokta. Shanks bana falanca şeyleri yaparsanız güler geçerim ama sevdiğim birine zarar verirseniz sizi affetmem dedi diye Luffy bugün böyle bi adam. Luffy'nin bütün gücüyle savaşması için ona kendince sağlam bi sebep lazım.
@Raiden adam daha yeni tanımış, hatta Nami gemiyi çalınca da aynı şekilde davranıyor, Zoro güvenin kazanılması gerektiğine inanan biri, Güvenini kazanamamış kıza sırf güzel diye yada Luffy gibi ilerde bişeyler çıkar bana yardım eder diye yüz vermez keser atar.
Zoro sama Kraldır, tayfasından birini öldürüp karşısında adamı öldürdüm balıklarla yatıyor dersen ne yapılması gerekiyorsa onu yapar