Benim değer yargılarıma ters be Red. Oradaki mesele ise farklı bence. Adamlar kendilerine savaşı bi kültür haline getirmişler. Duygularını anlıyorum ama nedeni -bana göre- saçma olan savaşlara saygı duymam.
Bu sırf op ile ilgili de değil. Biri sadece bir ünvan, servet veya güç gösterisi için bırak borçlu olduğu birini normalde sevmediğim kötü birine bile zarar vermek amacıyla el kaldırsa benim zoruma gider genelde. O yüzden hoş karşılamıyorum. Sanji gidip en iyi tekme atan ben olacağım diye Zeffe vursa ona da aynısını derim. Zaten Luffy amaçsız dövüşlere karşı bi adam. Bellamy güzel bir örnek bu açıdan. Umarım bu çizgiyi bozmaz bizim tayfa.
Şimdi birincisi Luffy sebepli yada sebepsiz olmasını önemsemiyor önemli olan savaşın kalitesi, Savaşan kişilerin olaya kattıkları değer, bunu net gösteriyor Luffy sen neden böyle konuştun anlıyamadım(Luffy hakkında), senin fikrin heralde yanlış hatırlamıyorsam Vivi'ye yakın bu konuda
Örnek verirsek Roger'in WB'ye rafteli ikram etmesinin sebebi aralarındaki dövüştür, Mihawk'ın onca yolu bir posterle geçmesinin sebebi Shanks ile aralarındaki dövüştür. Eğer bizim dünyamıza göre yorumlarsak dediklerine harfiyen katılıyorum ama op evreninde birbirlerine saygı duyan iki adamın kapışması NİRVANA'ya ulaşmayı temsil ediyor
Luffy'nin son haline bak adam zevkten bayılacaktı nerdeyse