Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah için Zoro'nun dövüşü de efsaneydi. Karakterlere olan sevgi seviyesine göre o dövüşü Croco dövüşünden önde görmek de çok doğal bir şey. :/ Lakin söz konusu Lucci dövüşü oldu mu orada durmak gerekir. Sen de öyle diyorsun zaten. :sapkali:

İşin içine HxH hiç girmesin bence. Onun dövüşleri apayrı bir boyuttaydı. :D
Usop ne gaza getirdi ama bizimkini. :D Bi ara dövüşün tamamı telefonumda kayıtlıydı, ara ara izlerdim. :a:
HxH dediğin gibi apayrı boyut dövüş konusunda ama Lucci vs Luffy benim için en iyisiydi.

Usop ne gaza getirdi ama bizimkini. :D Bi ara dövüşün tamamı telefonumda kayıtlıydı, ara ara izlerdim. :a:
HxH dediğin gibi apayrı boyut dövüş konusunda ama Lucci vs Luffy benim için en iyisiydi.
Eskiden bu kadar güzel olan seriyi Toei'nin soktuğu halı düşündükçe okkalı bir küfür isteği geliyor içimden.

Bak manga sayfasına. Tekmeyi yemeden önce tekkai diyor mu.

Bak sonra ne diyor ? Tekkai işlemedi. Çünkü tekkai açık. Korsanfan rüyalar aleminden yorumlar.
Bu sayının aksini gösteren bir sahne de olmalı. Sanji tekmeyi vuracakken Jyabura tekkai diyor ve sonrasında da az daha tekkaimi kıracaktı gibisinden birşey söylüyor.

2 noktaya katılamıyacağım 1. Si elması kesmek için yada parçalamak için ondan daha sert maddeye ihtiyacın yok. Basınç yüzey alanı etkileriyle tahtayla bile elması Parçalayabilirsin. 2. Olarak silahın denizciye güç eklemesi vasıfsız birisine önemli bir ayrıcalık vermekten dolayı farkettirir. Yani normal bir insanla silahlı bir insanı düşünsene çok fark var. Ama vasıflı insanda zaten güç kullandığın şeye yöneliktir. Zoronun gücü kılıca yönelik sanjinin gücü ayağına yönelik. Yani zaten bu insanların güç değerleri kullandıkları şeylere yönelik bundan kaynaklı öyle farklar olmaz. O zaman jaibaray meyvede kurt pençesi geliyor tırnağıda sayalım . Kıllarıda sayalım yumuşatır. Sanjinin ayağından ateş çıkmasınıda sayalım. Zoro nasıl eline kılıç alınca güçleniyorsa sanjide alev çıkartınca güçleniyor Kürt'ün tırnağı gelince güçleniyor. Böyle şeyler herkeste var zaten herkes kullandığı şeye yönelince herkesin ki aynı yada yakın oranda artar değişen bişey olmaz.
Iste o dediğin basınç yüzey alanları vs. Op için geçerli değil :)

Adam ateşi yakıyor ? :hoo:
Millet milyon volt yiyince "amanın içim bir hoş oldu" deyip geri kalkıyor :)
Işık her şeyi moleküllerine kadar ayırır. Kizarunun vurduğu hiçbir şeyin bir yere ayrıldığını görmedim mesela.
Karanlık ya da yer çekimi ışık dahil her şeyi içine çeker. Teach'in böyle uçuk bir çekim uyguladığını görmedik vs.

Op'ta hiçbir şey gerçekte olduğu gibi işlenmiyor tam manası ile.

Silah mevzusuna katılmıyorum. Şöyle.. Vasıfsız birine silah versen tabi ki farkı olur. Ancak tam tersi baktığında basılı birine silah versen de fark olur. Vasıfsız ve vasıflı insan arasında ne kadar fark varsa bu insanlara silah verdiğinde de fark o kadar çok olacaktır. Misal..

Bir denizciye kılıç ver sağa sola sallar. Zoro'ya kılıç ver adam hortum yaratır.

Bir denizciye silah ver yine sıksın sağa sola. Mihawk'a sadece kılıç ver o merminin yönünü kılıcıyla değiştirsin. Yine Beckmann'a silah ver mermiye haki eklesin (muhtemel kullanımı).

Gördüğün gibi vasıflı vasıfsız olarak ayrılan kişiler arasındaki silah kullanım farkı da devasa oluyor ;)

Silahtan kasıt da pençe, diş vs. değil. Yukarıda bahsettiğim kılıç, balta, tabanca gibi şeyler. Yoksa Luffy'nin yumruğu, Sanji'nin tekmesi de silah sayılabilir.

@Raiden

Aynen elmas sertiğinde haki fazla oldu gibi düşününce :) O kadar hakin olsa fiziksel güç ve meyve gibi etmenlerle, kılıç gibi sert materyallerin katkısı ile dünyayı ortadan ikiye bölersin :ehe:

Zoro Baratie'de Luffy'nin sümüğünü yutmadıysa bu hikayeyi de tutmaz. Sümük çok büyük bir oyundu :hhh:

Kaku koskoca zürafayla Asena gibi şekilden şekile girdi la daha ne yapsın ? :) Mera mera yiyen Sabo'nun dakkasında hiken atması gibi birşey. Adam binbir türlü savunma şekli türetti. Kabiliyet düşmanı Jyabura düşünsün :)

Son düzenleme:
Zaten şu Hatari Mayta kelimesini duyunca içimde fırtınalar kopuyor nedense. Birde Luffy ne dövdü be Lucciyi. Döve döve aklından Robin i çıkarttı. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık