Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pica Zoro'ya karşı herhangi bir savunma yapabilse daha önce yapardı. Anca kaçtı adam. Tek savunması bu. Arkadan geleceğini bilse ne yapabilirdi sanki? Çok çok yine kaçardı :)

Manga sayfası atmışım aynı büyüklükte olduğuna dair. İnkar edilecek bir yanı kalmadı. Artık yokuşa sürüyorsun. Tek taraflı baktığını da yazmadım ki bana tek taraflı bakan sensin diyorsun :) Tartışmalarda sıkışınca otomatiğe bağlıyorsun galiba :)

Zoro'yu küçültmek için yanlış vs seçmişsin. Bir dahakine dersine daha iyi çalış :)
Derslerime çalışıyorum ben sen merak etme. Ama bana bunu diyebilecek bir konumda değilsin. O yüzden lütfen dikkat et üslubuna.

Aynı büyüklükte olup olmaması aslında önemlide değil. Forumda birisi yapmıştı kıyaslamasını herhalde. Eskiden aklımda kalan bir bilgiydi. İlla bunun üzerinden kanıtlamaya çalıştığım bir şey değil bu. Aynı büyüklük olsun farklı büyüklük olsun. Zoro aynı şekilde her defasında kesebildiyse neden daha önce Pica yenilmedi? Pica köşeye sıkışsa bile burda Zoro'nun kendi gücü dışında bir etken yok mu? Pika Zoro'nun uçarak arkasından gelip kendini keseceğini nerden bilebilirdi? Yani her şeyiyle bakmak istiyorsanız böyle bir durumda var.

Zoro'yu küçültmeye çalıştığım yok. Siz olduğundan fazla gösterince ben buna karışıyorum.

Ayrıca tek taraflı bakmak olayında yanlış okumuşum. O benim hatam. Mazur gör.

Zoro'nun Pica'ı kestiği bölümü okudum tekrar.

Bu herif çok güçlenmiş . Ussop felan ağzı açık izledi oradaki herkes ile beraber.

Hani diyoruz ya Law güçlü diye, Zoro daha güçlü ise zerre şaşırmam. Adam Law'ın meyve ile yaptığını saf fiziki güç ve teknik ile yaptı.

Zoro bayağı aşmış.
Zoro'nun güçlü olduğunu söylememin temel sebebini çok güzel yazmışsın :good: Şimdilik gösterdikleri bile Law ile kıyaslanmasına az çok yeterlidir ki şimdiye kadar gösterdiklerinin Zorlanan bir Zoro ile pek alakası yok.

Kafa dede gibi kendisi önemsiz olsa bile söylediklerine fazlaca anlamlar yüklenen yaşlı bir dedenin bu saldırılardan sonra söyledikleri de ortada.
Zoro en kötü ihtimal Law ile denktir ama bana göre Law'dan güçlü bir karekter :a:

Zoro'nun güçlü olduğunu söylememin temel sebebini çok güzel yazmışsın :good: Şimdilik gösterdikleri bile Law ile kıyaslanmasına az çok yeterlidir ki şimdiye kadar gösterdiklerinin Zorlanan bir Zoro ile pek alakası yok.

Kafa dede gibi kendisi önemsiz olsa bile söylediklerine fazlaca anlamlar yüklenen yaşlı bir dedenin bu saldırılardan sonra söyledikleri de ortada.
Zoro en kötü ihtimal Law ile denktir ama bana göre Law'dan güçlü bir karekter :a:
Law, Vergo'ya tek attı, Zoro'da Pica'ya tek attı. İkisi de full beden hakideydi üstelik. Bence güzel oldu bu benzetme. :p

Law ile Zoro'yu aynı kefeye koyanlar yoktur umarım. Birisi Luffy'nin müttefiki, ortağı diğeri yancısı, sağ kolu. Arada ki farkı anlatmak için Oda daha ne desin? Ne yapsın?

Asura Zoro ≥ Trafalgar Law > Vergo = Koka Zoro > Pica > Zoro = Sanji
Bunlar bilinenler bir de yeni teknikler çıkınca göz açma vs. aradaki fark açılır. Law anca seri sorunda Dofi'yi yenecek güce gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık