Onu kastediyorsa avukata ihtiyacı var demektir zatenAvukatı değilim Alpa'nın ama vs'nin tek taraflı olduğuna bakmana dedi onu.
Onu kastediyorsa avukata ihtiyacı var demektir zatenAvukatı değilim Alpa'nın ama vs'nin tek taraflı olduğuna bakmana dedi onu.
Derslerime çalışıyorum ben sen merak etme. Ama bana bunu diyebilecek bir konumda değilsin. O yüzden lütfen dikkat et üslubuna.Pica Zoro'ya karşı herhangi bir savunma yapabilse daha önce yapardı. Anca kaçtı adam. Tek savunması bu. Arkadan geleceğini bilse ne yapabilirdi sanki? Çok çok yine kaçardı
Manga sayfası atmışım aynı büyüklükte olduğuna dair. İnkar edilecek bir yanı kalmadı. Artık yokuşa sürüyorsun. Tek taraflı baktığını da yazmadım ki bana tek taraflı bakan sensin diyorsun Tartışmalarda sıkışınca otomatiğe bağlıyorsun galiba
Zoro'yu küçültmek için yanlış vs seçmişsin. Bir dahakine dersine daha iyi çalış
Zoro'nun güçlü olduğunu söylememin temel sebebini çok güzel yazmışsın Şimdilik gösterdikleri bile Law ile kıyaslanmasına az çok yeterlidir ki şimdiye kadar gösterdiklerinin Zorlanan bir Zoro ile pek alakası yok.Zoro'nun Pica'ı kestiği bölümü okudum tekrar.
Bu herif çok güçlenmiş . Ussop felan ağzı açık izledi oradaki herkes ile beraber.
Hani diyoruz ya Law güçlü diye, Zoro daha güçlü ise zerre şaşırmam. Adam Law'ın meyve ile yaptığını saf fiziki güç ve teknik ile yaptı.
Zoro bayağı aşmış.
Law, Vergo'ya tek attı, Zoro'da Pica'ya tek attı. İkisi de full beden hakideydi üstelik. Bence güzel oldu bu benzetme.Zoro'nun güçlü olduğunu söylememin temel sebebini çok güzel yazmışsın Şimdilik gösterdikleri bile Law ile kıyaslanmasına az çok yeterlidir ki şimdiye kadar gösterdiklerinin Zorlanan bir Zoro ile pek alakası yok.
Kafa dede gibi kendisi önemsiz olsa bile söylediklerine fazlaca anlamlar yüklenen yaşlı bir dedenin bu saldırılardan sonra söyledikleri de ortada.
Zoro en kötü ihtimal Law ile denktir ama bana göre Law'dan güçlü bir karekter
Kraker'i bile tost yapamadı.
Sadece burada isabet etmişsin.Zoro = Sanji