Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. Tamamen kendi düşüncelerimdir.
Şimdi Dof dediğimiz adam Yonkou gibi bi oluşuma sahip tek karakter şu zamana kadar gördüklerimiz içersinde. Misyonu, vizyonu, seri içersinde ki önemini göz önüne alırsak üst liglere oynayan karakter. Fakat bu adamın Amiral alabileceğini, Jack, Cracker gibi adamları alabilmesi bence imkansız. En basitinden Jack'e nasıl hasar verebilir ki diye sorduğumda cevap veremiyorum. Jack gibi bi azmanı Dof'un alabilmesi bana göre imkansız. Jack'in savunmasını aşamayacağını düşünüyorum çünki, Cracker ise meyvesini çok iyi kullanan fakat ana bedeni çok da güçlü olmayan bir karakter. Gücünü azaltmadığın sürece o askerler sonsuza kadar çıkıyor, herşeyi geçtim fiziksel olarak yorar adamı. Yani velasıl kelam, bu adamlar Dof'tan daha güçlüdür bana göre.
Bu adamlar Doffa nasıl hasar verecek sence.Doffda bu çeviklik var iken Jack anca sağa sola hortum sallar.Amiral ise farklı bir olay.Gördüğümüz Doffun Amiral alma şansı yok bana göre.

@Raiden adam optaki denge bozulmasın diye deniz canavarına kol verdi be.Büyük bug vesselam.

Kraker tamamen çaresizdi.Tek planı Luffyi mide fesadı geçirene kadar yedirerek kazanmaktı.Adam patlayacaksın yemekten diyordu. :D İşe yaramayınca bodoslama dalayım dedi.Şişik görünce güçten düştü sandı sanırım.
Konuşmalardan çıkan şey bu değil ama, Luffy nasıl illa yemek zorunda değilse, kırakerde illa yedirmek zorunda değildi ama sonuçta bu yolu seçtiler. İki karekter de birbirlerini sınıra getirmeye çalıştıklarını açıkca söylüyorlardı. Bu yüzden başka yollara başvurmuyorlar. Luffy'nin nasıl ki istese kırakerin savunmasını aşabileceğine dair bi inanç varsa aynı şekilde kırakerinde Luffy'nin g4'süz halini halledecek bir yolu vardır ama karekterleri gereği bu yollara başvurmuyorlar.
Biri darbe almaktan nefret ettiği için diğerinin nedenini Luffy fanları açıklasın :bilmem:

Ace-kun'un ödülü havada kaldı.

BigMom korsanları:
Katakuri-1.057.000.000
Smoothie-932.000.000
Cracker-860.000.000

Kaido korsanları:
Jack-1.000.000.000
?
?

Bakınca 3.adamlarin bile ödülleri ateş ediyorken Aze-kun fakir kalmış.

Şimdi arkadaşlar bazı kişiler hiken ile kkg karşılaştırmış vede resimle göstermişler özellikle ama bir kişide çıkıp şunu farkedip söylememiş garip. Hikende saldırı arenaya. Yani arenaya çarpan onu hedef alan bir saldırı var. Balyoz çivi örneğinden gidicem. Sabo balyozu koyuyor arenaya deliyor. Ancak kkg de luffynin yere bir saldırısı yok. Dofa vuruyor dofun yere çarpması ile yer parçalanıyor. Dof dediğin parçalanan alanın yanında miniminnacık yanı çivi gibi düşünün. Luffynin sadırısı balyozla duvara vurmak değil. Balyozla çiviye vurup çivinin uçup duvara saplanıp duvarı yıkması. Duvara saplı bir çivi değil havadaki çiviye vurup duvarı yıkmak. Op bir güçle havada çiviye vurup duvara saplayanilirsiniz anime dünyası sonuçta. Ancak çiviye öyle bir vuracaksın ki duvara saplanmayacak gidicek duvarı yıkıcak. Bu öyle bir güç ki hani anlatılamicak kadar imba. Bir insan balyozla duvarı yıkabilir. Hatta silahla çiviyi uzaktan duvara saplayabilir. Ama öyle hızlı bişey olcakki duvar delinmicek direk parçalanıcak. Bunu yapabilcek bir silah olduğunu bile düşünmüyorum şuan ki insan gücüyle yıkılan bir duvar varken silah teklonojisi ile bile olamicak bişeyden bahsediyoruz. Aslında tam açıklama aklımda ama yazıya dökerken biraz karmaşık gibi oluyor. Bir kaç kez okur tam anlamıyla anlarsanız sevinirim.

Şimdi arkadaşlar bazı kişiler hiken ile kkg karşılaştırmış vede resimle göstermişler özellikle ama bir kişide çıkıp şunu farkedip söylememiş garip. Hikende saldırı arenaya. Yani arenaya çarpan onu hedef alan bir saldırı var. Balyoz çivi örneğinden gidicem. Sabo balyozu koyuyor arenaya deliyor. Ancak kkg de luffynin yere bir saldırısı yok. Dofa vuruyor dofun yere çarpması ile yer parçalanıyor. Dof dediğin parçalanan alanın yanında miniminnacık yanı çivi gibi düşünün. Luffynin sadırısı balyozla duvara vurmak değil. Balyozla çiviye vurup çivinin uçup duvara saplanıp duvarı yıkması. Duvara saplı bir çivi değil havadaki çiviye vurup duvarı yıkmak. Op bir güçle havada çiviye vurup duvara saplayanilirsiniz anime dünyası sonuçta. Ancak çiviye öyle bir vuracaksın ki duvara saplanmayacak gidicek duvarı yıkıcak. Bu öyle bir güç ki hani anlatılamicak kadar imba. Bir insan balyozla duvarı yıkabilir. Hatta silahla çiviyi uzaktan duvara saplayabilir. Ama öyle hızlı bişey olcakki duvar delinmicek direk parçalanıcak. Bunu yapabilcek bir silah olduğunu bile düşünmüyorum şuan ki insan gücüyle yıkılan bir duvar varken silah teklonojisi ile bile olamicak bişeyden bahsediyoruz. Aslında tam açıklama aklımda ama yazıya dökerken biraz karmaşık gibi oluyor. Bir kaç kez okur tam anlamıyla anlarsanız sevinirim.
Bunu çok dedik kardeşim. Ama sen bir kez daha çok güzel bir şekilde açıkladığını için teşekkür ederim.

Adam ikisini üst üste koydu yetmedi.Birinden kol aldı gebertti kurşunladı yetmedi.Uyanış ile peşine düştü Luffyi kucaklarda kaçırttı o bile yetmedi.Ama Kraker bi g4 e hasar verdi diye ovvv.
Bunları tek yapmadı. İlkinde Amiral ile baya hasar vermişti. İkincisinde Trebol ileydi. Bellamy' i de kullandı.

Son düzenleme:
Bu adamlar Doffa nasıl hasar verecek sence.Doffda bu çeviklik var iken Jack anca sağa sola hortum sallar.Amiral ise farklı bir olay.Gördüğümüz Doffun Amiral alma şansı yok bana göre.

@Raiden adam optaki denge bozulmasın diye deniz canavarına kol verdi be.Büyük bug vesselam.
Çevik de, ne Luffy ile hızda eşdeğer ne de Kizaru. Saldırmak için elbet yakınına yanaşacak. Kaldı ki Jack Dof'a 2 tane okkalı vursa nevri döner.

Marco 1,400,000,000 vardır. Ben Beckmann da 1,700,000,000 vardır. Marco'dan daha tehlikeli Beckmann. Marco biraz yavaş ve uzaktan saldırısını da göremedik.

Marco 1,400,000,000 vardır. Ben Beckmann da 1,700,000,000 vardır. Marco'dan daha tehlikeli Beckmann. Marco biraz yavaş ve uzaktan saldırısını da göremedik.
İkiside max 1.200.000.000 civarıdır.
@Jason
Ace 2. adam değil bence. Tam olarak güçleri yansıtmıyor o sıralama. Marco,Jozu ve Vistadan sonra gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık