Nasıl istiyorsan öyle gör dostum. Ama attığın sahnelerin başına aç bir bak. Teknikle birlikte giriyor olaya. Sonrasında ise elinden geldiği kadarıyla o kesişleri yapıp bitiriyor. Zorlanıyor işte bu kadar basit bana göre. Hani yoksa neden Pica'nın nerde olduğuna hangi kolda olduğuna dair kafa yorsun. Direk peş peşe yapıp dilimlere bölerdi adamı. Aynı yukarıda attığım Mihawk'ın olayı gibi.
Mihawk'ın olayı gibi değil. Mihawk zaten gücünün gösterdiği kadarıyla tavşanları avlayabilen biriydi. Zoro için Pica tavşan olsaydı o da gösterdiği kadarıyla o zaman diliminde alırdı Pica'yı.
Luffy'e bile diyor ki ona ulaşamıyorum denemenin bir anlamı yok. Bunu diyen Zoro değil miydi?
Teknik ile giriyor sonra tekniksiz bir şekilde o boyutta kesişler atabiliyor bunu koka sayesinde yapabiliyor.
Burda anlaştık.
Zorlandı diyorsunda önceki koşuşturmaları saymadan koka kullanınca zorlandı dediğini düşünerekten cevap veriyorum.
Nerede zorlandı :/
Zaten peşpeşe dilimliyor küçük parçalar haline getiriyor ama milimlik parçalar haline getirmiyor. Bunu Mihawk yaparmıydı o da kesin değil. Sonuçta Buggy küçük bir hedef olduğundan hızlı yapabilirken Pica karşısında o kadar hızlı dilimleyemeyebilir.
Zaten konumuz o değil. Sen koka kullanınca veya teknikli şekilde koka kullanınca Zoro çok yoruluyor o yüzden kullanmadı diyorsun.
Ama konuyu Zoro neden kıyma haline getirmediye çektin. Gücü yetmeyebilir sonuçta çok hızlı saldırınca saldırıların etkisi daha zayıf olur.
Ama Zoro'nun koka kullanınca senin iddia ettiğin gibi yorulduğuna dair birşey yok ortada. Ancak dediği gibi neden kıyma yapmadı sorusu ortaya çıkar onunda kendimce cevapladım.