Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Sence durum ne? Luffy az da olsa üstün değil mi?
Denkler ama Luffy biraz daha güçlü olabilir.
Hem çok çok önemli olan gücü hesaba katarsak Zoro'nun neden Luffy'e katıldığını ve neden aralarında fark olduğunu anlarız o önemli güç ne peki :D
Tabiki denizlerdeki en tehlikeli saçmalık müttefikler :oleyo2:
Luffy Zoro'dan çok daha büyük güç gösterileri yaptı iki yıldan sonra birileri çıkıp tüm tayfayı alır desede kızamıyorum
Yok, burada önemli nokta Zoro'nun kaptanı olması. Yoksa, Zoro zibilyon tane kendine kaptan diyen adamdan güçlü durumda. Zoro ya özürlü, kendine denk birine biat edip kaptan diyor, ya da Luffy Zoro'dan güçlü. Zaten bunu Zoro'nun kendisi de Pica karşısında ve balık adam adasında Luffy'nin Haoshoku şovundan sonra kabul ediyor.
Zoro Pica'ya benim dengim değilsin demişti bunu da göz önünde bulundur.
Denkler o iki karekter ve Roger biraz daha güçlü bak sana şunu söyliyeyim.
bir yarışa girersin ve 100 metreyi 9.9 saniyede koşarsan altın madalya alırsın
bir yarışa girersin ve 100 metreyi 10 saniyede koşar gümüş madalya alırsın çünkü bir saniye bile olsa senden daha hızlı koşan biri çıkmıştır.

Neyse olay yine kişisel atışmaya dönüyor. Ve açıklamama rağmen aynı argümanları sunuyorsunuz. Amaç kalp kırmak değil. Saygı çerçevesinde yorum atıp kırdığım biri olduysa özür dilerim. İlerde yine tartışırız. Keyifli forumlar.

yok dostum sadece aynı argümanlar içinde sıkışıp kaldık fark ettiysen. :) İleride yeni olaylar olunca tartışmaya devam edilir.
Ben bunların aklımda bir çözüme vardırsam oturacak ama olmuyor. Her şeyde bir şüphe var kafamda. Ancak seri sonu her şey herkes açısından çözüme kavuşacak gibi? :D Yok o zamanlar bile belki de bu gibi zıt kutuplar mı olacağız? :D

Ben bunların aklımda bir çözüme vardırsam oturacak ama olmuyor. Her şeyde bir şüphe var kafamda. Ancak seri sonu her şey herkes açısından çözüme kavuşacak gibi? :D Yok o zamanlar bile belki de bu gibi zıt kutuplar mı olacağız? :D
bunu oda bilerek yapıyor aslında. ben sinema tv okuyorum. senaryo üzerine yoğunlaşıyorum. insan işin içinde olunca daha net fark ediyor. bunun yanında bazı karakterleri çok sevip, onu yüceltmemiz de eklenince işin içinden çıkamıyoruz. ben ilk naruto izledim. en sevdiğim anime karakteri itaçhi'ydi. karizmasından dolayı değil karakterinden, yaşadığı acılardan dolayıydı. ama onun yanlışlarını da görüyordum. sonra one piece izledim. ilk başlarda en sevdiğim karakter luffy'ydi. kuma olayında zoro en sevdiğim anime karakteri ünvanını itaçhi'den aldı :). zoro'nun bir hatasını görmedim şimdiye kadar. ancak luffy'yi de çok severim. sadece bazen durumun ciddiyetinin farkında olmaması ve bellamy olayında olduğu gibi dostlarına zarar verecek kadar romantik olmasından dolayı biraz sevgim azaldı.
seri sonunda birçok şey açıklığa kavuşur ama luffy vs zoro konusundan çok emin değilim :)

Denk olması illa günlerce dövüşeceği anlamına gelmiyor.Amirallerinki birbirine eşitlik olayı olduğu için öyle.Wb mesela adam denkmiş denk dövüşmüş ama sizce günlerce bir kapışma olmuş mudur ? Olması mümkün değil.

Yani görmediğimiz için kesin konuşmayalım.Rayleigh de denk dövüşebilir.Kara kral gibi bir lakap verilmiş adama az buz bir efsane değil o da.
Buggy : Beyazsakal, o adam korsan kral Roger ile denk dövüşebilmiş tek kişi.

Bence Rayleigh bu konumda olsaydı, Buggy böyle bir laf etmezdi, ne dersin ?

bunu oda bilerek yapıyor aslında. ben sinema tv okuyorum. senaryo üzerine yoğunlaşıyorum. insan işin içinde olunca daha net fark ediyor. bunun yanında bazı karakterleri çok sevip, onu yüceltmemiz de eklenince işin içinden çıkamıyoruz. ben ilk naruto izledim. en sevdiğim anime karakteri itaçhi'ydi. karizmasından dolayı değil karakterinden, yaşadığı acılardan dolayıydı. ama onun yanlışlarını da görüyordum. sonra one piece izledim. ilk başlarda en sevdiğim karakter luffy'ydi. kuma olayında zoro en sevdiğim anime karakteri ünvanını itaçhi'den aldı :). zoro'nun bir hatasını görmedim şimdiye kadar. ancak luffy'yi de çok severim. sadece bazen durumun ciddiyetinin farkında olmaması ve bellamy olayında olduğu gibi dostlarına zarar verecek kadar romantik olmasından dolayı biraz sevgim azaldı.
seri sonunda birçok şey açıklığa kavuşur ama luffy vs zoro konusundan çok emin değilim :)
Hayırlısı olsun.:D Bu iki karakterin tartışılmasından da hiç hazetmiyorum.:S Abartanlar da oluyor yerenler de oluyor bence.:D Ama bunun tartışılması yerine çok daha farklı yerlerden girilebilir konuya.:D

Buggy : Beyazsakal, o adam korsan kral Roger ile denk dövüşebilmiş tek kişi.

Bence Rayleigh bu konumda olsaydı, Buggy böyle bir laf etmezdi, ne dersin ?
Haklı olabilirsin bu örnek açısından ama şöyle ufak bir farkta var.Buggy o lafı Roger'ın karşılaştığı rakipler için söylüyor.Korsanlar,denizciler vs...

Roger durup dururken dostu Rayleigh ile neden dövüşsün.Ortada bir dövüş yoksa Rayleigh niye değerlendirme kapsamına alınsın.Tabii Luffy - Zoro gibi dövüşüp dövüşmediklerini bilemiyoruz ama Buggy'nin lafı kesinlik taşımıyor bu açıdan.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık