Denk gittikleri halde neden tartışılır bende onu anlamam.Olsa nolacak ki?Yine denk giderler.Forumda Luffy vs Zoro tartışması patlar sadece.Ki patlıyorda zaten :/
Denk gittikleri halde neden tartışılır bende onu anlamam.Olsa nolacak ki?Yine denk giderler.Forumda Luffy vs Zoro tartışması patlar sadece.Ki patlıyorda zaten :/
Ciddi hava Yeni Dünya'da olmalarıyla alakalı bence. Yoksa tehdit olmadığı zaman, partilerde vs. yine eğlenceli ortamlar oluyor. Ancak 2y öncesinin daha iyi olduğu tartışılmaz tabi.Şu eski sahneler cidden daha samimi. Nami'nin ellerinde Luff ile Zoro ne güzel birbirlerine vuruyorlar. Sempatik geliyor insana. Şimdi öyle bir sahne düşünemiyorum. 2 yıllık aradan sonra Luffy artık tayfadan biri değil, tayfa Luffy'e ait, adam gerçek kaptan oldu artık. Oda tayfadaki o güzel sınıfsız ortamı bozmayacaktı. Şimdilerde rahatsız edici ciddi bir hava ve yapmacık gelen hareketler var tayfada.
Yahu o sadece o sahneye has bişey.Luffy ve Zoro'nun böyle birbiri ile itiştiğini hatırlamıyorum ben.Bu sahne dışında tabi.Hele ki Luffy Zoro'ya öyle bi tavır takınmaz bir daha.Chopper şu ana kadar 2 arcta yer aldı ve Dressrosayı geç.Ama şimdi Oda'nın sadece Sanji için değil Dressrosada sahne almayan diğer hasır şapkalar içinde iyi bi sene olacak diyerek kastettiği zamanlardayız.Diğer 2 arc daha çok böyle Luffy dışında kimsenin adam gibi birini dövmediği arclardandı.EL değil de daha çok Thriller bark tarzı yani.Zoro o zamanlar adam gibi kimse ile karşılaşmamıştır.Chopper o zaman hiç karşılaşmaz.Dediğin gibi hikayesi, konusu, işleniş tarzı çok da değişmedi ama tayfa içi ilişkiler eskisi gibi samimi gelmiyor bana. Bir kaptan-tayfa ilişkisi oluştu sanki. O video'daki Zoro ile Luffy şimdilerde o şekil oynamıyorlar. ya da en basitinden Robin artık farklı biri, Yossi Robinya da Zoro Mihawk'un önünde Luffy için eğildiği vakit artık o kaptanına yakın olan gücünü ve kişiliğini kaybetti. Hani Franky'nin adamları Zoro'ya nasıl kaptan olmaz diyordu ya artık demezler. Çünkü artık tamamıyla Luffy'nin adamı moduna girdi.
Coppa desen nerede cesur olacağım diyerek gökyüzünde, EL'de dövüşen Coppa nerede şimdiki korkak. Diğerleri de var ama neyse uzatmayayımCidden bir değişik geliyorlar gözüme. Belki de dediğin gibi zamanla alakalı, ben neredeyse 2 senede geldim güncele
2 senedir de günceldeyim. 4 sene olmuş oluyor belki de ondandır
![]()
Nerde bu denklik?Denk gittikleri halde neden tartışılır bende onu anlamam.
Soğurma meyvesinin özelliği değil yaptığı savunmanın sağladığı birşey bence. Işınlar zaten hemen savunmanın önünde patlıyor.Sen soğurma yapıyor deyince kütüphaneden baktım aynısı söylenmiş,bana çok mantıklı gelmedi bu ifade eğer soğurma yapabiliyorsa neden darbe almış şekilde resmediliyor.Rayleigh,Kizaru'nun tekmesini saptırdığında çıkan ışın çevrede patlamaya sebep oluyordu dikkat edersen Kizaru'nun atağını Marco karşıladığında aynısı oluyor meyvesinin gerçekten soğurma özelliği olsaydı patlamayı engellemesi gerekirdi en azından diye düşünüyorum.
Wiski tepesi miydi neydi orada bir kere kapışmışlardı ya işte onun üzerine konuştuk.Nerde bu denklik?
Şimdi birisi gelip Zoro kendini tutuyordu diyecek.Wiski tepesi miydi neydi orada bir kere kapışmışlardı ya işte onun üzerine konuştuk.
Hacı ordan bile denk oldukları çıkmaz. Sonuçta direk 1-2 dakkada yenilecek biride değildi o ara Zoro.Wiski tepesi miydi neydi orada bir kere kapışmışlardı ya işte onun üzerine konuştuk.
Şimdide öyle.Hacı ordan bile denk oldukları çıkmaz. Sonuçta direk 1-2 dakkada yenilecek biride değildi o ara Zoro.