Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Kısa da olsa 2y'den sonra da şöyle bir vs olsa çok güzel olurdu. Ancak şuan buna vakit yok tabi. Ortalık çok karışık ve düşmanlar çok güçlü.
Şu eski sahneler cidden daha samimi. Nami'nin ellerinde Luff ile Zoro ne güzel birbirlerine vuruyorlar. Sempatik geliyor insana. Şimdi öyle bir sahne düşünemiyorum. 2 yıllık aradan sonra Luffy artık tayfadan biri değil, tayfa Luffy'e ait, adam gerçek kaptan oldu artık. Oda tayfadaki o güzel sınıfsız ortamı bozmayacaktı. Şimdilerde rahatsız edici ciddi bir hava ve yapmacık gelen hareketler var tayfada.

3 günde hızlı hızlı geldiysen güncele fark edemezsin:oops:
3 günde gelmedim aylarımı aldı. :/ Bence çok da bişey değişmedi.Aksine çoğu kişi bu değişmezlikten şikayet ediyor.Örn: prensesler.Ama tayfanın hareketlerinde bi değişiklik yok bence.Bunu iyicene irdelesemde aynı düz bakıncada aynı.Uzun süre izlemek aksine insanı bu seri değişiyor düşüncesine sevkeden şey.(Bence) Luffy aynı Luffy.Diğerleride öyle bence.

Son düzenleme:

1000 den fazla karakterin olduğu bir animede elbette istisnalar olur. Bellemere'den başka kaç kişi daha sayabilirsin ki? Ayrıca kadın öldü. Şöyle düşün; savaşlara girdi çıktı, iki çocuk bulup evlat edindi ve tek başına yaşıyordu, Genzo'yla gayrı resmi ilişkisi vardı... Açıkça diyebilirim ki, ataerkil toplumlarda asla iyi gözle bakılmayacak biriydi. Sonuç olarak, öldü. Kimsenin ölmediği animede öldü. Fanların ilahlaştırdığı kadınlar ise Luffy'nin koruması altında. Senaryonun üst metni harika bir kurguya sahip, ama alt metni ise bir o kadar mizojinist.

3 günde gelmedim aylarımı aldı. :/ Bence çok da bişey değişmedi.Aksine çoğu kişi bu değişmezlikten şikayet ediyor.Örn:prensesler.Ama tayfanın hareketlerinde bi değişiklik yok bence.Bunu iyicene irdelesemde aynı düz bakıncada aynı.Uzun süre izlemek aksine insanı bu seri değişiyor düşüncesine sevkeden şey.(Bence) Luffy aynı Luffy.Diğerleride öyle bence.
Dediğin gibi hikayesi, konusu, işleniş tarzı çok da değişmedi ama tayfa içi ilişkiler eskisi gibi samimi gelmiyor bana. Bir kaptan-tayfa ilişkisi oluştu sanki. O video'daki Zoro ile Luffy şimdilerde o şekil oynamıyorlar. ya da en basitinden Robin artık farklı biri, Yossi Robin:flaugh: ya da Zoro Mihawk'un önünde Luffy için eğildiği vakit artık o kaptanına yakın olan gücünü ve kişiliğini kaybetti. Hani Franky'nin adamları Zoro'ya nasıl kaptan olmaz diyordu ya artık demezler. Çünkü artık tamamıyla Luffy'nin adamı moduna girdi.

Coppa desen nerede cesur olacağım diyerek gökyüzünde, EL'de dövüşen Coppa nerede şimdiki korkak. Diğerleri de var ama neyse uzatmayayım:D Cidden bir değişik geliyorlar gözüme. Belki de dediğin gibi zamanla alakalı, ben neredeyse 2 senede geldim güncele:p 2 senedir de günceldeyim. 4 sene olmuş oluyor belki de ondandır:)

Dediğin gibi hikayesi, konusu, işleniş tarzı çok da değişmedi ama tayfa içi ilişkiler eskisi gibi samimi gelmiyor bana. Bir kaptan-tayfa ilişkisi oluştu sanki. O video'daki Zoro ile Luffy şimdilerde o şekil oynamıyorlar. ya da en basitinden Robin artık farklı biri, Yossi Robin:flaugh: ya da Zoro Mihawk'un önünde Luffy için eğildiği vakit artık o kaptanına yakın olan gücünü ve kişiliğini kaybetti. Hani Franky'nin adamları Zoro'ya nasıl kaptan olmaz diyordu ya artık demezler. Çünkü artık tamamıyla Luffy'nin adamı moduna girdi.

Coppa desen nerede cesur olacağım diyerek gökyüzünde, EL'de dövüşen Coppa nerede şimdiki korkak. Diğerleri de var ama neyse uzatmayayım:D Cidden bir değişik geliyorlar gözüme. Belki de dediğin gibi zamanla alakalı, ben neredeyse 2 senede geldim güncele:p 2 senedir de günceldeyim. 4 sene olmuş oluyor belki de ondandır:)
Dediklerinin hepsi var. Zoro o zaman tayfaya neredeyse yeni katılmıştı. Luffy'ye saygısı o zaman da var.
Alabasta'da zaten ilişkileri tam anlamıyla oturmuştu.

Yani devam ediyor her şey. Zoro hala Luffy'ye öldüreceğim seni falan diyor. Daha geçen Zou'da diyordu.

Chopper ise daha dövüşmedi ama Sanji için dövüşür mesela BM'nin adasında. Hiçbir değişiklik yok aslında.

Animeyi ardarda izlediğimiz için şimdiki manga bölümlerini unutuyorsunuz herhalde.

Tayfa Yonkoulardan korkuyordu Zou'da. Robin için gelebilirler dendi. Hepsi onu koruruz dedi. 1 sayfa önce titriyordu çoğu.

Hiçbir fark yok yani.

Dediklerinin hepsi var. Zoro o zaman tayfaya neredeyse yeni katılmıştı. Luffy'ye saygısı o zaman da var.
Alabasta'da zaten ilişkileri tam anlamıyla oturmuştu.

Yani devam ediyor her şey. Zoro hala Luffy'ye öldüreceğim seni falan diyor. Daha geçen Zou'da diyordu.

Chopper ise daha dövüşmedi ama Sanji için dövüşür mesela BM'nin adasında. Hiçbir değişiklik yok aslında.

Animeyi ardarda izlediğimiz için şimdiki manga bölümlerini unutuyorsunuz herhalde.

Tayfa Yonkoulardan korkuyordu Zou'da. Robin için gelebilirler dendi. Hepsi onu koruruz dedi. 1 sayfa önce titriyordu çoğu.

Hiçbir fark yok yani.
Robin aynı Robin mi ya da Luffy aynı Luffy mi hocam? Adam daha olgun bir hale gelmedi mi? Robin daha bir rahat hale gelmedi mi?Tayfa en son ne zaman birlikte bir yolculuk yaptı? Taa balıkadam adasında. PH sonrası yaptıkları yolculuk bile yolculuk sayılmaz.

Tayfada dedim ya kaptan ağırlığı denilen şey oluştu. Zoro artık net bir şekilde Luffy'nin adamı tarzında hareket ediyor. TB'da falan o kadar Luffy'ci değildi, Luffy için canını verirdi ama kendinin ayrı bir kişiliği vardı. Her şey vampire Luffy için kanını verince gerçekleşti:oops:

Ya da Coppa demişsin ama sende kabul edersin ki Coppa baya baya vasıfsız, maskot bir karakter haline geldi. Ben Coppa için ciddi olarak ana dövüş gücü diye düşünürdüm:D hala da düşünürüm ama geçenlerde tayfa için güç konusu vardı. Herkes Coppa'yı son sıralara atmıştı. Bana kalsa Frank'nin normal halinden güçlü ama bize aktarılışı artık maskot karakter haline geldi ki kimse Coppa için güçlü diye düşünmüyor. Benim dediğim bu. Yoksa tabi Robin'i koruyacaklar ya da yeri geldi mi bırak Coppa'yı Usopp bile Sanji için Kaido'ya dalabilir:p Kizaru'ya daldığı gibi.

1000 den fazla karakterin olduğu bir animede elbette istisnalar olur. Bellemere'den başka kaç kişi daha sayabilirsin ki? Ayrıca kadın öldü. Şöyle düşün; savaşlara girdi çıktı, iki çocuk bulup evlat edindi ve tek başına yaşıyordu, Genzo'yla gayrı resmi ilişkisi vardı... Açıkça diyebilirim ki, ataerkil toplumlarda asla iyi gözle bakılmayacak biriydi. Sonuç olarak, öldü. Kimsenin ölmediği animede öldü. Fanların ilahlaştırdığı kadınlar ise Luffy'nin koruması altında. Senaryonun üst metni harika bir kurguya sahip, ama alt metni ise bir o kadar mizojinist.
Aynen öyle bu adamın kadınlarla ilgili sıkıntısı var birde soylu aile takıntısı :oleyo2:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık