Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Konumuzla alakalı değil öyle bile olsa.Neyse söylediklerimde yanlış bir taraf göremiyorum.Hız ve saldırı alma konusuna cevap bulduğunu düşünürsen konuşuruz yine.
Hız ve saldırı konusunda verilecek cevap yok. Luffy zaten Dof ile rahat kapışabilecek hızda biri. Ayağının altından Kyros'u kurtarıyor. Hızlı olduğunu yine sizin gıdıklıyor çevirisinde Dof söylüyor.:D Neyse dediğin gibi başka zaman özelden devam ederiz.:D

Kısa da olsa 2y'den sonra da şöyle bir vs olsa çok güzel olurdu. Ancak şuan buna vakit yok tabi. Ortalık çok karışık ve düşmanlar çok güçlü.

Marco'nun,Kizaru'nun Yasakani no magatama saldırısını durdurması çok tuhafıma gidiyor,o saldırının Marco'yu aşıp WB'ye ulaşması gerekmez miydi?İlk okuduğum zamanlar seriyi hiç tenkit etmeden takip ettiğimden dikkatimi çekmemiş.

Marco'nun,Kizaru'nun Yasakani no magatama saldırısını durdurması çok tuhafıma gidiyor,o saldırının Marco'yu aşıp WB'ye ulaşması gerekmez miydi?İlk okuduğum zamanlar seriyi hiç tenkit etmeden takip ettiğimden dikkatimi çekmemiş.
Saldırıyı anka formunda alıyor ve bir dönme hareketi yapıyor. Saldırının vücudunu delip geçmesini engelliyor ve tüm hasarı üstlenerek atağı soğuruyor o_O

Saldırıyı anka formunda alıyor ve bir dönme hareketi yapıyor. Saldırının vücudunu delip geçmesini engelliyor ve tüm hasarı üstlenerek atağı soğuruyor o_O
Meyvesinin nasıl işlediği açıklandı mı yoksa tamamen sana mı ait bu fikir?Ben böyle düşünemedim de darbeyi alıyor ve iyileştiriyor zannediyordum haliyle ışınların onu delip geçmesi lazım diye düşündüm.

Edit:Absorbe ediyormuş haklısın,devam eden sahnelerde hiç absorbe ediyormuş gibi çizilmemişti ama.

Son düzenleme:
Meyvesinin nasıl işlediği açıklandı mı yoksa tamamen sana mı ait bu fikir?Ben böyle düşünemedim de darbeyi alıyor ve iyileştiriyor zannediyordum haliyle ışınların onu delip geçmesi lazım diye düşündüm.

Edit:Absorbe ediyormuş haklısın,devam eden sahnelerde hiç absorbe ediyormuş gibi çizilmemişti ama.
Ben vücudu hasar almıyor demedim ki. Hatta sahne 553 te geçiyor ve anka alevleriyle vücudunu yneiliyor. Yaptığı savunma ile hasarı üstleniyor dedim ve atak adamı delse de geçmediğine göre soğurulmuş oluyor.

Ben vücudu hasar almıyor demedim ki. Hatta sahne 553 te geçiyor ve anka alevleriyle vücudunu yneiliyor. Yaptığı savunma ile hasarı üstleniyor dedim ve atak adamı delse de geçmediğine göre soğurulmuş oluyor.
Sen soğurma yapıyor deyince kütüphaneden baktım aynısı söylenmiş,bana çok mantıklı gelmedi bu ifade eğer soğurma yapabiliyorsa neden darbe almış şekilde resmediliyor.Rayleigh,Kizaru'nun tekmesini saptırdığında çıkan ışın çevrede patlamaya sebep oluyordu dikkat edersen Kizaru'nun atağını Marco karşıladığında aynısı oluyor meyvesinin gerçekten soğurma özelliği olsaydı patlamayı engellemesi gerekirdi en azından diye düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık