Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Nasıl yakalayacaklar? Mihawk'ın slashından Jozu bile hızlı. Magellan desen saldırılarının bir sınırı var olmasa Luffy zaten kaçamazdı. Enel istese uzaktan saldırabilir. Egosuna yenilmiş bir karakter işte Enel.
Enel'in o ada yok eden saldırısı şu seride gördüğümüz en güçlü saldırılardan biri. Şu an bana ada yok edebilecek bir saldırı söyleyebilir misin Enel'in ki dışında. O çok uç bir örnek. Çıkıpta slash'la karşılaştırılacak bir saldırı değil.

Enel zaten Tanrı ne egosu:p Adam Luffy ile uğraşmak istemedi fırlattı gemiden. En son boss yenilir arc biter mantığına kurban gitti. Ancak Mihawk Enel'i biçer arkadaşım. Luffy'nin o halinden şamar yiyen Enel Mihawk'tan nasıl kaçacak. Öyle ya da böyle Enel orada kaybetti. 2 yıl önceki Luffy'e kaybeytti. Mihawk Luffy'i kesemedi muhabbetine girmeyeceğim bile:D

kör topal

Luffy nasıl yakaladıysa g2 bile olmadan onlarda öyle yakalayacak.
Bu adamın egosu olmasa karşısındakini küçük görmese yanına yaklaştırmaz. Karakteri sebebiyle küçük görebilir ama güç olarak bence üstün. Bu adam bildiğin ışınlanıyor bazı yerlerde yahu.

Shiryu amiral seviyesinde çıkabilir bence.Diğer hiç bir sağ kolu amiral seviyesi beklemiyorum.Mihawk'ı da amiral seviyesi olmayabilir düşüncesindeyim.Shiryuu ileride Mihawk'ı öttürse şaşırmam.

Bu adamın egosu olmasa karşısındakini küçük görmese yanına yaklaştırmaz. Karakteri sebebiyle küçük görebilir ama güç olarak bence üstün. Bu adam bildiğin ışınlanıyor bazı yerlerde yahu.
Aynı mantıkla Kizaru yenilmez olurdu o zaman. Ama dövüşte oyle olmuyo karşındaki fırsatını bulunca birebir yakalayabilirsin. Ozaman Luffyyide yanına yaklaştırmasaydı, eskiden Luffy über hızlı bir karakterde değildi.

kör topal

Enel'in o ada yok eden saldırısı şu seride gördüğümüz en güçlü saldırılardan biri. Şu an bana ada yok edebilecek bir saldırı söyleyebilir misin Enel'in ki dışında. O çok uç bir örnek. Çıkıpta slash'la karşılaştırılacak bir saldırı değil.

Enel zaten Tanrı ne egosu:p Adam Luffy ile uğraşmak istemedi fırlattı gemiden. En son boss yenilir arc biter mantığına kurban gitti. Ancak Mihawk Enel'i biçer arkadaşım. Luffy'nin o halinden şamar yiyen Enel Mihawk'tan nasıl kaçacak. Öyle ya da böyle Enel orada kaybetti. 2 yıl önceki Luffy'e kaybeytti. Mihawk Luffy'i kesemedi muhabbetine girmeyeceğim bile:D
Oda eğer o zamanki Luffy'i Mihawk'ın karşısına çıkartsa Croco gibi elinde sonunda onu da yener. Ana karakter tabiki yenicek ölücek değil ya. Neyse Enel'in gücünü karşılaştırmak gereksizdi sana katılıyorum seride ada yok edebilicek başka saldırı da görmedik. Bi WB'nin şu denizi döndürdüğü saldırısı var oda yok edememişti. Kendinle çelişiyorsun biliyor musun? Arc Bossu mantığına kurban gitti diyip Mihawk'a Enel'i kestirtmek için Luffy'i örnek veriyorsun. Bi cümle öncesinde de saçma mantıpa kurban gitti demiştin. Neyse her şey Oda'nın elinde ama Enel'in saldırı gücü üstün diğerlerinden gördüğümüz kadarıyla ben onu söylüyorum.

Ya Akainu'ya o tayfada zarar verebilecek tek kişi Shiryuu'dur. Burges'ı gördük. Bu adam kim Akainu'yu almak kim.:S

Ace dediğin adam zaten Teach'in rakibi olacak nitelikteydi. Yine Marco dediğin Teach'e karşı savaşmış. Ve inan ona karşı Teach'in kendisi savaşmıştır.
Teach'in tüm tayfası 1 amiral bile etmiyorsa iyi yonkou olabilmiş, helal olsun. İd'den aldığı adamlar boş değildir. Amiraller büyük bir güç ama tek başına bir adamlar fazla abartmamak lazım. Bir yonkou tayfasını alamazlar.

Teach yeteri güçte olsa çıkardı yola. Teach yeterli gücü yok ve güçlenebilmek için meyveyi en iyi bulacağı tayfaya yamanmış. İkisi farklı şeyler. He bunu Shiryu'ya uygularsan o da aynı olur.
Teach o meyve ile yonko oldu. Bak bir meyve daha yemesi dışında ekstra bir şey yok. 2 yıllık çalışma yok, maceradan maceraya atlama yok. Binbir türkü badire atlatıp güçlendim hikayesi yok. Sadece iki meyve yedi ve yonko oldu.

Bu adam zaten Ace yerine tümen komutanı olabilecek güçte meyvesi olmadan. Adam zaten güçlü ama KK olmak için o meyveler üzerinden bir pilan yapmış ve uygulamış. Yani zaten güçlü ama KK seviyesi olmak için o meyvelere ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Ona göre yapıyor işini gücünü.

Shiryu ise Teach gibi zaten güçlü ancak olayı yok. O da Teach'in meyve yeme pilanı gibi gün olur birinin tayfasına katılıcak birini bulurum kafasıyla İD'de takılıyor. Benim demek istediğim bu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık