Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

En üzücü olan kısım da bunun Mihawk ile değil Zoro ile alakalı olması. Zoro'nun muhtemel tüm rakipleri aşağılanıyor bir şekilde, onu gözlemledim bu forumda.
Wano'ya gidip orayı bölgesi yapacak diyenlere tepki olarak yapılıyor sanırım. Bu arada Pica'yı ben de gömerim çünkü Zoro'nun rakibi olamayacak birisi.
Aslında yanlıştan ziyade çok farklı yorumluyorlar demek lazım. Doftan güçsüz gören de var Kk yapan da.
Mihawk Dof'tan güçlüdür bence :T

Noob kendin yazmadın mı isimleri bende o isimlerin 2009'dan sonra Zoro'nun karşısına çıkan isimlerin tamamı olduğunu söyledim.
Silverlerde takılıyorsun anlaşılan :artiz:
Olay rakiplerinin çıkış yılı değil arkadaş Zoro'nun rakipleri küçümseniyor dedi bende dedim ki o kadar yıldır forumdayım küçümsenen 2 rakibini gördüm dedim.O kadar net bir cümleyi bile anlamayıp bana açıklattırıyon.Hakan(@Wuma ) çarpsın seni:fool:

Yonkou 10 amiral 5.5 falan demesen de biz de bir orta yol bulsak iyi olmaz mıydı? :S
Neden öyle diyorsun ? Ölüme o kadar yakın, 72 yaşındaki performansına o kadar uzak bir adamın, bir amirali 2 yumrukta felç ettiğini görmeseydim olayın ortasını bulabilirdim belki ama maalesef işte hacı :)

Hani Wb'nin genç olmasını bir kenara bırakıyorum. Yaşlı halini de bir kenara bırakıyorum. O halinde bir amirali nasıl yamultabilir bir insan yav! Tam tersini düşünelim. 72 yaşında ama herhangi bir handikapı olmayan (hastalığı var yine sadece darbe vs. almamış) Wb'yi düşünelim. Düşündün farz ediyorum. Bir de bu Wb'nin genç halini düşün. İnan amirale 5.5 çok bile vermişim gibime geliyor şu an :oleyo:

:D

Olay rakiplerinin çıkış yılı değil arkadaş Zoro'nun rakipleri küçümseniyor dedi bende dedim ki o kadar yıldır forumdayım küçümsenen 2 rakibini gördüm dedim.O kadar net bir cümleyi bile anlamayıp bana açıklattırıyon.Hakan(@Wuma ) çarpsın seni:fool:
Senin forma geldiğin andan itibaren Zoro'nun karşısına çıkan tüm rakiplerin küçümsenmesi biraz tuhaf değilmi, Silver boy bu arada Hakan sup'luğunu yapsın :oleyo2:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık