Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Hacı çok alakasız durumları örnek veriyorsun. Luffy'nin amacı olacak. Karşısında onu engelleyecek biri olacak ve o kişi onu durduracak. Gladius orda ona engel olabiliyormuş gibi diyorsun.
Ya arkadaş Mihawk'ın amacı Luffy değilmiydi amacınada ulaşmadı mı ? Vista ile dövüşürken neden Luffy'nin seçildiğini anlamadı mı ? Vista Mihawk'ın amacını engelledi mi yanı şimdi... Mihawk ilk andan beri Luffy'nin neden özel olduğunu neden Shanks'ın bu çocuğa değer verdiğini anlamaya çalışmıyormuydu ve amacına ulaşıp Luffy'nin neden tercih edildiğinide anlamadı mı? Çok yüzeysel bakıyorsun.Mihawk amacına ulaşıyor savaşta.

Violet demiyor mu o videoda zaman yok gidelim diye :/
Amaç işte önemli öyle değil mi ? Luffy'nin amacı Dof'u halletmek Mihawk'ın amacı Luffy'nin neden özel olduğunu anlamak Luffy amacına gidiyor Mihawk amacına gidiyor aradaki farkı anlamamak için aptal olmak lazım ve bu iki karekteri karşılarındaki karekterlerle bir tutmak için...

Ya arkadaş Mihawk'ın amacı Luffy değilmiydi amacınada ulaşmadı mı ? Vista ile dövüşürken neden Luffy'nin seçildiğini anlamadı mı ? Vista Mihawk'ın amacını engelledi mi yanı şimdi... Mihawk ilk andan beri Luffy'nin neden özel olduğunu neden Shanks'ın bu çocuğa değer verdiğini anlamaya çalışmıyormudu ve amacına ulaşım Luffy'nin neden tercih edildiğinide anlamadı mı? Çok yüzeysel bakıyorsun.Mihawk amacına ulaşıyor savaşta.

Amaç işte önemli öyle değil mi ? Luffy'nin amacı Dof'u halletmek Mihawk'ın amacı Luffy'nin neden özel olduğunu anlamak Luffy amacına gidiyor Mihawk amacına gidiyor aradaki farkı anlamamak için aptal olmak lazım ve bu iki karekteri karşılarındaki karekterlerle bir tutmak için...
Herkese güç üzerinden laf vuran adam Vista'ya adını duymamak ahmaklık olurdu diyor. Bunu nasıl açıklıyorsun? Hacı bildiğin denkmiş gibi kapışıyorlar. Yahu bir Yonkou seviyesinde olduğunu iddia ettiğin adamın ne işi olur Vista ile.

Herkese güç üzerinden laf vuran adam Vista'ya adını duymamak ahmaklık olurdu diyor. Bunu nasıl açıklıyorsun?
Dof Sanji'yi görünce güçlü biri geldi diyor bu neyin göstergesi olabilir ki ?
Mihawk Vista'nın muhattabı falan değildir tayfasız ve yalnız olan üstene üstlük dövüşme motivasyonu tamamen farklı bi yerde olan adamla iki kılıç tokuşturup dövüşmüş olmaları bi denkliği göstermez.

Dof Sanji'yi görünce güçlü biri geldi diyor bu neyin göstergesi olabilir ki ?
Mihawk Vista'nın muhattabı falan değildir tayfasız ve yalnız olan üstene üstlük dövüşme motivasyonu tamamen farklı bi yerde olan adamla iki kılıç tokuşturup dövüşmüş olmaları bi denkliği göstermez.
Vista'yı Mihawk'ın elinden kurtarmak için oraya Marco felan gelmiyor. Sanji'yi Law gelip kurtarıyor Dof'un elinden? Neyse hacı anlaşamayacağız bu konuda. Mihawk konusu bug bir konu.

Vista'yı Mihawk'ın elinden kurtarmak için oraya Marco felan gelmiyor. Sanji'yi Law gelip kurtarıyor Dof'un elinden? Neyse hacı anlaşamayacağız bu konuda. Mihawk konusu bug bir konu.
Dof öldürmek istiyor çünkü Mihawk öldürmek mi istiyor arada motivasyon farkı var.

Not: Hangi konuda anlaştık ki bunda anlaşalım :D

Kaptanını hayaline tercih ediyor.Mihawk kendisine yakışmayan bi hareket yaptığını söylüyor açık işte,yorumlamaya gerek yok.
Kaptanın hayalini tercih ediyoru ordan çıkaramazsın. Yorum yapmadan böyle bir şey çıkmaz.Orda gördüğümüz Zoro'nun düşmanına boyun eğmesi. Direk düz bakarsan olaya bu çıkıyor. Ben zaten bu sahneye bir şey demiyorum. Luffy için başını eğdi. Luffy'de başkası için o durumlara düşüyor. Yine o kafesten başkalarını kurtarmak için öyle savaştı. O sorumluluğu aldı. Kolezyum savaşçıları bile bizi kurtarabileceğine inanmaya başladık. O yüzden sana yardım edeceğiz diyor. Bu adamlardan ölümden korkmayan karakterde kişiler. Luffy'nin ID'ten MF'ye gittiğini gördük. Sen kaçtı diyorsun. Evet kaçtı haklısın.

Kaptanın hayalini tercih ediyoru ordan çıkaramazsın. Yorum yapmadan böyle bir şey çıkmaz.Orda gördüğümüz Zoro'nun düşmanına boyun eğmesi. Direk düz bakarsan olaya bu çıkıyor. Ben zaten bu sahneye bir şey demiyorum. Luffy için başını eğdi. Luffy'de başkası için o durumlara düşüyor. Yine o kafesten başkalarını kurtarmak için öyle savaştı. O sorumluluğu aldı. Kolezyum savaşçıları bile bizi kurtarabileceğine inanmaya başladık. O yüzden sana yardım edeceğiz diyor. Bu adamlardan ölümden korkmayan karakterde kişiler. Luffy'nin ID'ten MF'ye gittiğini gördük. Sen kaçtı diyorsun. Evet kaçtı haklısın.
Mihawk zoronun düşmanı mı?Seride düşmanlık teması yok zaten düşman diyebileceğin tek adam akainu ve bb dir herhalde.Mihawk zoro arasındaki duruma böyle söylem kullanmak doğru değil.Rakip desen zoro mihawka rakip olacak güçte bile değildi ilk karşılaşmaları rakiplikten çok uzak.Adam maymunlarla tarla ekip biçiyor la bu adam düşman kazanacak ne yapabilir ki?

Mihawk

Rayleigh ziyaretine gittiğinde sorar.

- Seni uzun zamandır görmemiştim.Kulağıma Mihawk ile çok düello attığın geldi.Yoksa kolunu o düellolardan birinde mi kaybettin ?

Shanks : Hayır yeni dünya üzerine bir bahse yatırdım ama Mihawk'ı yonko olduktan sonra bile bir kez olsun yenemedim.

Rayleigh : :confused:

Shanks : Evet o adamı bir kez olsun bile yenemedim.Dünyanın en iyi kılıç ustası ünvanını sonuna kadar hakediyor.Onu yenemediğimi görünce kk olma sevdamdan tamamiyle vazgeçtim.Tek bir kk olabilir onun da kim olduğunu benden iyi biliyorsun.

Rayleigh : :rolleyes:

Shanks : Artık tek bir dileğim var.Kaptanın beklediği o kişinin tüm dünyayı altüst etmesi.
Yoksa sen Mihawk fanı mısın?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık