Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Mihawk bir beyinsiz balık kadar olamadı hacı. O kadar düello etmişler bir tane yara bile bırakamamış.:D

Beyinsiz balık> Mihawk.:D

Marco Vista'ya diyecek ki Shanks geliyor gemiye binmesine izin verme? Shanks Vista'nın durdurabileceği bir seviyede olacak ve demiyecek? Ama aynı Marco Vista'ya Mihawk'ı durdur diyor. Bir Amiral'i ise kendisi gidip durduruyor. MF'de çizilmiş seviye az çok belli hacı.
Shanks Mihawk'a yara bırakmış mı bide ona bak istersen :gamyon:
Ben sana olayı anlatırımda bi işe yaramayacak
al şunu izle Yonkou'ları devirecek adam Gladius'tan kaçıyor
yani o işler bir tane atsın öldürsünle olmuyor.

Bence karşılık veremiyen sensin,ben kaçıyor diyorum hayvanlardan bile kaçmış diyorum yok onu dedi yok bunu dedi diyon ben yaptığına bakarım.Rayleigh bu çocuğa Roger'i anlatmış,Luffy'nin düşüncesinde zaten var olan bir şeyden bahsediyoruz bunu illa Fuji'ye karşı söylemesi gerekmez düşüncede var olanda vardır.
Dof en azından kaçmadı ben buradayım buyrun gelin dedi,Luffy ne yaptı gücü tükenince koca on dakika boyunca saklandı her şey ortada hala daha Luffy'yi savunuyon.
İyi de mevcut duruma bakmıyorsun? Niye o duruma düşüyor? Neden o şekilde kendini korumak zorunda kaldı.

Senin gözünle bakan birinin direk gördüğünü yorumlaması lazım.
Al bunu nasıl yorumluyorsun?

Shanks Mihawk'a yara bırakmış mı bide ona bak istersen :gamyon:
Ben sana olayı anlatırımda bi işe yaramayacak
al şunu izle Yonkou'ları devirecek adam Gladius'tan kaçıyor
yani o işler bir tane atsın öldürsünle olmuyor.

Gladius'tan mı kaçıyor? Hacı Gladius'tan daha güçlü Bellamy'i tek vuruşla indirdi. Orda Gladius inmeyecekti inmedi durum bu. Bir de Gladius'tan kaçtı diyorsun. Cidden savunman bu mu yani? Ben sana Zoro ve Luffy'nin birlikte Dof'un en alt tabaka askerlerinden kaçtıkları sahneyi de atayım istersen.

Gladius'tan mı kaçıyor? Hacı Gladius'tan daha güçlü Bellamy'i tek vuruşla indirdi. Orda Gladius inmeyecekti inmedi durum bu. Bir de Gladius'tan kaçtı diyorsun. Cidden savunman bu mu yani? Ben sana Zoro ve Luffy'nin birlikte Dof'un en alt tabaka askerlerinden kaçtıkları sahneyi de atayım istersen.
Kaçıyor mu kaçmıyor mu ?
Ben sana diyorum işte Mihawk'ın rakibi vista olmasa bile oyalanabilir bak burdada Luffy kendinden oldukca güçsüz bi adamdan kaçıyor aradaki olayı anlamıyorsan ne yapayım :D

Rayleigh ziyaretine gittiğinde sorar.

- Seni uzun zamandır görmemiştim.Kulağıma Mihawk ile çok düello attığın geldi.Yoksa kolunu o düellolardan birinde mi kaybettin ?

Shanks : Hayır yeni dünya üzerine bir bahse yatırdım ama Mihawk'ı yonko olduktan sonra bile bir kez olsun yenemedim.

Rayleigh : :confused:

Shanks : Evet o adamı bir kez olsun bile yenemedim.Dünyanın en iyi kılıç ustası ünvanını sonuna kadar hakediyor.Onu yenemediğimi görünce kk olma sevdamdan tamamiyle vazgeçtim.Tek bir kk olabilir onun da kim olduğunu benden iyi biliyorsun.

Rayleigh : :rolleyes:

Shanks : Artık tek bir dileğim var.Kaptanın beklediği o kişinin tüm dünyayı altüst etmesi.

Kaçıyor mu kaçmıyor mu ?
Ben sana diyorum işte Mihawk'ın rakibi vista olmasa bile oyalanabilir bak burdada Luffy kendinden oldukca güçsüz bi adamdan kaçıyor aradaki olayı anlamıyorsan ne yapayım :D
Hacı çok alakasız durumları örnek veriyorsun. Luffy'nin amacı olacak. Karşısında onu engelleyecek biri olacak ve o kişi onu durduracak. Gladius orda ona engel olabiliyormuş gibi diyorsun.

@Alpamis
Hacı sana daha Luffy'nin manga ispatlı kaçtığını kabul ettiremiyorum ki,hüküm zahirindir,ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diye boşuna dememişler.Luffy kaçmak zorunda herkes ona bel bağlamış dersen zaten tartışmamız boşuna yani çünkü ne dersem deyim sen öyle olması gerekiyordu diyeceksin.
Zoro kaçıyor mu burada ben göremedim.Zoro,Mihawk ile dövüşürken bile farkını ortaya koyuyor eğer Luffy'nin düştüğü duruma düşse idi yüzünü döner ve kes derdi,bu kadar net.

@Alpamis
Hacı sana daha Luffy'nin manga ispatlı kaçtığını kabul ettiremiyorum ki,hüküm zahirindir,ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diye boşuna dememişler.Luffy kaçmak zorunda herkes ona bel bağlamış dersen zaten tartışmamız boşuna yani çünkü ne dersem deyim sen öyle olması gerekiyordu diyeceksin.
Zoro kaçıyor mu burada ben göremedim.Zoro,Mihawk ile dövüşürken bile farkını ortaya koyuyor eğer Luffy'nin düştüğü duruma düşse idi yüzünü döner ve kes derdi,bu kadar net.
He tamam kaçtı. Zoro'nun yaptığı nedir direk gördüğünü yorumla? Luffy'nin kaçmasıymış. Yahu bu adam ölümden hiçbir şeyden korkmuyor. Öyle bir anlatıyorsun ki ölümden korkmuş da kaçmış gibi.:S Gücü tükendi. Karşısında adam gibi savaşan biri var mı da savaşlarında onur arıyorsun?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık