Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Usopp berbat haldeydi orada. Sağlam halinde olsa daha çok zorlardı bence. G2 ve G3 kullanmayan Luffy'den bahsediyorum bu arada.
Yahu Usopp'u berbat hale getiren adamları Luffy komaya sokuyor. Ciddi bir Luffy olsa Usopp'a ne yapardı biliyonuz di mi? Yani karşısında Usop gücünde bir korsan olduğunu varsayalım sadece. Ama bu adam düşman. Olaya böyle bakın. Luffy duygusal biri ve bir çok açık verdi bu yüzden. Usopp ise elinden geldiğince savaştı.

Şimdi ki Usopp bile orda ki Luffy'i yenemez. Bazıları az kalsın yeniyordu diyor.:S

Luffy g4 açmadan önce kaç kere Dofun karşısına çıktı hepsinde de dayak yedi,kuklasıyla dövdü,kendi dövdü.Doffy dalga geçiyordu resmen.

G4 ü varmış nerden bilsin Dof
Ahaha nerede dövmüş la. İkisi de birbirine vuruyordu. Luffy'nin döner tekmesi yeter. :)
Dövmüşmüş. Luffy Zouda bile daha çok dayak yedi.

Yahu Usopp'u berbat hale getiren adamları Luffy komaya sokuyor. Ciddi bir Luffy olsa Usopp'a ne yapardı biliyonuz di mi? Yani karşısında Usop gücünde bir korsan olduğunu varsayalım sadece. Ama bu adam düşman. Olaya böyle bakın. Luffy duygusal biri ve bir çok açık verdi bu yüzden. Usopp ise elinden geldiğince savaştı.

Şimdi ki Usopp bile orda ki Luffy'i yenemez. Bazıları az kalsın yeniyordu diyor.:S
Az kalsın yenerdi demiyorum ki. Sağlam ve hazırlıklı bir Usopp oradaki ruh haline sahip olan Luffy'i daha çok zorlardı diyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık