Ne alaka şimdiAdamlık tartışılmış sayfalarca ama en adam gibi adam yazılmamış hiç. Bu seride gördüğümüz en adam gibi adam Eustass "Captain" Kid'dir, reyizdir. Aksini iddia eden law fanıdir.

Ben aksini iddaa ediyorum ama Croco yandaşıyım.
Ne alaka şimdiAdamlık tartışılmış sayfalarca ama en adam gibi adam yazılmamış hiç. Bu seride gördüğümüz en adam gibi adam Eustass "Captain" Kid'dir, reyizdir. Aksini iddia eden law fanıdir.
Fanlığın dibine vurmuşsun bu yorum da seni tebrik ediyorumEn adam gibi adam Marcodur seride :/
Babası ölünce korkmadan intikam almak istemiş kanını yerde komak istememiştir.
Luffy artık adamlıkta başka bi boyutta olduğu için onu hariç tutuyorum.
Zaten Bir Marco var adam akılı Whitebeard tayfasında.En adam gibi adam Marcodur seride :/
Babası ölünce korkmadan intikam almak istemiş kanını yerde komak istememiştir.
Luffy artık adamlıkta başka bi boyutta olduğu için onu hariç tutuyorum.
Benim gibi objektif birisinin bile arada sırada fanlık yapması gerek diye düşünüyorumFanlığın dibine vurmuşsun bu yorum da seni tebrik ediyorum![]()
Rayleigh'nin adamlığı tartışılır, bilemedim.Rayleigh bu konuda nerede peki?![]()
Millet sayfalarca tartisinca bende harbi adam olan kid'le bir çıkış yapayım dedim. Law'i da ilk aklıma geldiği için yazdım. Yoksa aksini iddia eden croco fanı da olabilir dof fanı da olabilir.Ne alaka şimdi
Ben aksini iddaa ediyorum ama Croco yandaşıyım.![]()
Biraz daha vakti olaydı Sengoku'nun karasakalı tayfadan birine arkadan bıçaklatırdı.Malum tayfa birlik değildi zaten herkes ayrı telde çalıyordu.Savaşta bb tayfası geldikten sonra olaylar kısa sürede bitmemiş olsa belki de şu an 3 imparator olurdu.Sengoku'nun amacı D. ve hükümet hakkındaki gerçekler öğrenilince toplumda infial oluşmasın, savaş çıkmasın, huzur sağlansın, bunun için 1-2 kişiyi hatta Ohara'yı feda etmekten çekinmiyor. Akainu gibi o sivilleri havaya uçurur muydu ? Uçurmazdı tabii. Korsanlara gelince işin içine fitne fesatta sokar, ancak siviller için aynısını yapacak adam değil.
Bana göre yanlış tabii, savaşın çıkmasını engelleyemezsin, kaçınılmaz olanı geciktirmekten başka bir işe yaramıyor Sengoku'nun yaptıkları.