Dof, Jozu'nun tepesindeyken Jozu full elmas formda değildi ki. Neden kafasına ipi sokamayacakmış anlamadım?
@Erkan12
Kardeş bir git işine yahu.
Garp'a yıkın gıcı vırdır. Sana göre mi yorumlayacağız la seriyi? Sen Oda'nın asistanı mısın? Ben gördüğüme bakarım. Gelmiş WB kadar vurur diyor
Kaido ve WB'ye rakip olur ama denk ve eşit olmaz. Yani zorluk çıkarır sadece. Biz burada bunu konuşmuyoruz. Kıvırıp durma şu konuları. Ben ne demişim? Amirallerden aşağı dememişim di mi? Hangi dilden anlarsın sen? Ben saldırı gücü diğer amirallerden aşağıda demişim. Ama başka özellikleri fazladır, dengeler demişim.
Sengoku, zarar veremedi diyen var mı? Hasar aldı ki kan kustu. Olayı anlamıyorsun kardeş daha doğrusu kafanda kurguladığın şeye göre kıvırıyorsun. Olay az hasar alması. Kizaru da bitiremedi işini ama Kizaru'nun asıl korkutucu tarafı lazeri dedik di mi? Ama Sengoku'nun shock vave'i de sağlam değil dedik di mi? Yani adam iki türlü de saldırı gücü olarak eski üçlü kadar bitirici değil.
Hala daha Zoro örneğine cevap veremeyip Ahmet Mehmet diyor
Kardeşim örnek açık, acı=hasar demek. Luffy de acı alıyor mu hakili vurunca? Evet. WB'nin deprem yumruğunun vuruş gücü Sengoku'nun o yumruğundan daha güçlü olduğu için Luffy daha fazla acı çekecek yani, anlıyor musun? Tek yer WB'den la adam gelmiş kaba kuvvetle deviremez diyor. Beyler kör oldum adam Luffy, kaba kuvvetle indirilemez diyor beylerrrrr. Kaido gelip hakili çaksa iki sene önceki Luffy'i indiremeyecekmiş Allahımmmm kör oldum.
Edit: Engelledim. Bu kadar saçma yorum ağır geldi