Luffy zoro ve Sanji zaten tartışmaya açık bile değil. Ama frankyi alsa bile o kadar kolay olmaz bence. Tabi Time skip öncesi crocodan bahsediyorum. Şimdiye haki falan açmıştır çoktanAbartma.:S
Luffy zoro ve Sanji zaten tartışmaya açık bile değil. Ama frankyi alsa bile o kadar kolay olmaz bence. Tabi Time skip öncesi crocodan bahsediyorum. Şimdiye haki falan açmıştır çoktanAbartma.:S
Asdaasdasd :SKorsan korsandır. Bunun gerçek hayatı, yalancık hayatı olmaz. Seride ''gerçek korsanlar'' var mı ? Var. Luffy bundan nasibini almadıysa bu bizim sorunumuz değil
Kralı olacak la onların. Talebe diyor.Bu seride Karasakal, Mingo, Roger gibi korsanlar varken senin melek halkalı korsancığın bunların yanında talebe olur ancak
Hee kral, kral. YersenAsdaasdasd :S
Kralı olacak la onların. Talebe diyor.
Sen Marco musun?Asdaasdasd :S
Kralı olacak la onların. Talebe diyor.
Yememek için seriyi izlememek gerek. :SHee kral, kral. Yersen
Evet.Sen Marco musun?
İzleyip de yemek daha kötü bence bir daha düşünYememek için seriyi izlememek gerek. :S
Evet.
Trollüğün hakkını senin kadar veren çok nadir bu forumda. Senin saydıkların Luffy'ye kral diyecekken hala umutsuzca çırpınıyorsun.İzleyip de yemek daha kötü bence bir daha düşün
İşinize gelmeyen yerde hemen nasıl troll ilan ediyorsunuz insanları Bir karakterin korsanların kralı olabilmesi için önce korsan olması lazım İyilik perisini korsan diye tanımlıyorsunuz, ondan sonra bana gelmiş bu adam kral olacak diyorsunuz. Hem de korsan kralTrollüğün hakkını senin kadar veren çok nadir bu forumda. Senin saydıkların Luffy'ye kral diyecekken hala umutsuzca çırpınıyorsun.
Korsanlar kralı Roger'dan sonra Luffy kahramanlar kralı olacak. Bu durum seri başından beri gözümüze sokuluyor. Luffy her gittiği adada bir şeyleri kurtararak kahramanlık yapıyor ve kahraman diye çağrılıyor. Halk Luffy'i kahraman olarak görüyor. İleride de kahramanlar kralı Luffy olarak anılacak çünkü insanların gözünde Luffy bir kahraman.İşinize gelmeyen yerde hemen nasıl troll ilan ediyorsunuz insanları Bir karakterin korsanların kralı olabilmesi için önce korsan olması lazım İyilik perisini korsan diye tanımlıyorsunuz, ondan sonra bana gelmiş bu adam kral olacak diyorsunuz. Hem de korsan kral