@Carpe Diem
Valla bilmem artık. Yumrukla peynir gemisi yürümez demişler.
@Carpe Diem
Valla bilmem artık. Yumrukla peynir gemisi yürümez demişler.
Hacı şu Luffy'nin sözlerini Mangaka'nın sözü gibi algılamayın artık Et yeyince de 100 kat güçleniyordu bu, şimdi yese Akainu'yu mu tekleyecek Eğer Luffy'nin dediği gibi 1k adam gücündeyse o adamların dourikisi 3 falandır.Şimdi aklıma geldi de Oda Luffy'e Sanji için ''O bin adam gücündedir." dedirtirken acaba alttan alttan Sanji'de şu an 10k doriki var demek mi istedi ?
Yok ben o sözleri öyle algılamam zaten de bi aklıma takıldı.Yani bugün 10k dorukisi olsa Sanji'nin uygun bir rakam gibi.Hacı şu Luffy'nin sözlerini Mangaka'nın sözü gibi algılamayın artık Et yeyince de 100 kat güçleniyordu bu, şimdi yese Akainu'yu mu tekleyecek Eğer Luffy'nin dediği gibi 1k adam gücündeyse o adamların dourikisi 3 falandır.
2y önceki Lucci'nin dourikisi meyvesiz 4k, meyveli 8k desek Sanji'nin de 2y önceki Lucci'den daha güçlü olduğunu farz edersek, rahatlıkla 10k dourikisi vardır Sanji'nin.Yok ben o sözleri öyle algılamam zaten de bi aklıma takıldı.Yani bugün 10k dorukisi olsa Sanji'nin uygun bir rakam gibi.
1000 adam orda direk olarak seviyeyi belli etmiyor zaten. Yoksa 10 dourilik isterse 100 bin adam olsun Sanji'ye bedel değil. Bir balık adamın dourikisi zaten normal bir insanın çok üzerinde. Sanji ise BAA'da diyor ki hepimize 10 bin düşüyor. Ama çok daha fazlasını alabileceğini biliyoruz. Ha direk 1000 adamın birleşimi gücünde demek istediyse başka. Ama her türlü Sanji çok güçlü biri Luffy'de onu belirtti.2y önceki Lucci'nin dourikisi meyvesiz 4k, meyveli 8k desek Sanji'nin de 2y önceki Lucci'den daha güçlü olduğunu farz edersek, rahatlıkla 10k dourikisi vardır Sanji'nin.
Aynen, bende onu söyledim ama illa 10k douriki muhabbetiyse diye açıkladım durumu.1000 adam orda direk olarak seviyeyi belli etmiyor zaten. Yoksa 10 dourilik isterse 100 bin adam olsun Sanji'ye bedel değil. Bir balık adamın dourikisi zaten normal bir insanın çok üzerinde. Sanji ise BAA'da diyor ki hepimize 10 bin düşüyor. Ama çok daha fazlasını alabileceğini biliyoruz. Ha direk 1000 adamın birleşimi gücünde demek istediyse başka. Ama her türlü Sanji çok güçlü biri Luffy'de onu belirtti.
Aynen. Bu arc içinde görürüz zaten ne kadar güçlenmiş olduğunu.Aynen, bende onu söyledim ama illa 10k douriki muhabbetiyse diye açıkladım durumu.
Bence bu arc güçlenmiş olduğundan daha fazla güçlenecek.Aynen. Bu arc içinde görürüz zaten ne kadar güçlenmiş olduğunu.